dolandırıcılar sakın inanmayescoin adında bir coin var telelgramda çalışma mantığını, kazandırır mı kazandırmaz mı, cihaza zararı var mıdır bilen aydınlatabilir mi
baya iyi bir proje telefon u açık bırakmana gerek yok. boost kısmına gir en altta pac man var bu bir bot gibi bişi sen yokken kazıyor ama her 8 saatte fln girmen gerekiyor yoksa kazmıyor bunun seviyesi de yükselterek kazma hızını vb arttırabilirsinyescoin adında bir coin var telelgramda çalışma mantığını, kazandırır mı kazandırmaz mı, cihaza zararı var mıdır bilen aydınlatabilir mi
dolandırıcı olsalar böyle dolandırmazlar bence kaçmilyon tane adam var telegramda ve hepsi kazıyor bence para bırakabilirdolandırıcılar sakın inanma
Ben daha 3 milyondayim millet 25 milyonda kazandirmaz diye korkuyorum o kadar uğraşıyorum dabaya iyi bir proje telefon u açık bırakmana gerek yok. boost kısmına gir en altta pac man var bu bir bot gibi bişi sen yokken kazıyor ama her 8 saatte fln girmen gerekiyor yoksa kazmıyor bunun seviyesi de yükselterek kazma hızını vb arttırabilirsin
Hiçbir şey bilmeyip saçma sapan konuşmayın lütfendolandırıcılar sakın inanma
Öyle zaten aldı.ref vermek yasak diye biliyorum hocam silerseniz iyi olur
Bende de 3 milyon civarı var kazandırır yine bence ama çok da değilBen daha 3 milyondayim millet 25 milyonda kazandirmaz diye korkuyorum o kadar uğraşıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir şey bilmeyip saçma sapan konuşmayın lütfen
beles para kazanmak bu kadar kolay olmamalıydıBen daha 3 milyondayim millet 25 milyonda kazandirmaz diye korkuyorum o kadar uğraşıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir şey bilmeyip saçma sapan konuşmayın lütfen
dolandırıcı diyiler bundan önceki not coinden 200$ kazandımdolandırıcılar sakın inanma
+1dolandırıcı diyiler bundan önceki not coinden 200$ kazandım
Ben bağladım bence bir sıkıntı olmaztelegram wallet bağladınız mı hocam bir sıkıntı olur mu bağlasam
Blum gibiymiş bu da bunla birlikte heralde 6 7 tane coin kasıyorum.dknk yeni coin çıktı google destekli erkenden yerini al https://t.me/MatchQuestBot/start?startapp=c2f3131be9186f51a1104fdbd06d73a9