Neler Yeni

Kardeşim komşunun çocuğunu odasına kilitlemiş?

_Zaur_

80+ Silver
Katılım
16 Ağustos 2022
Mesajlar
2,172
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,438
Konum
Azerbaycan
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bilgisayarı zaten elletmem. Ps5'i de düzgün çocuklar diye göz yumdum. Zaten bir daha oynatmam. Gitsinler bahçede oynasınlar mis gibi park var.
Kardeşinin üzerine sürekli bir suç yık senin daha şeytan olduğunu anlasın. Sen dert edeceğine o düşünsün kötü durumdan çıkmasını.

Yatırım Tavsiyesi Değildir ama kardeşi yatırmak için kullanılır
 

BixiBlake

80+ Silver
Katılım
7 Temmuz 2021
Mesajlar
4,054
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,972
Konum
ADANA
İsim
Lokman Doğan
Kardeşim iyi bir terbiye hak ediyor abisi olarak kemerle işkence et
 

ibrahimua

80+ Bronze
Katılım
29 Mayıs 2021
Mesajlar
750
Kardeşim (11) arkadaşlarî ile evimizde oyun oynadılar. Sonra da ben tablette youtubede geziniyordum haberim hiçbirşeyden yok bu üstün zeka belirtisi bir arkadaşînî hizim evin bir odasîna kilitlemiş ailesinin haberi olmadan. Çocuktan ama izin almış. Sonra da çocuk zaten yiyecek ve televizyon var diye oturmuş kardeşimde mahalleyi diğerleri ile gezmiş tozmuş. Sonra biz içerde kardeşim var sandık annem içeriye girmeye çalıştı. Sonra içerde başka çocuk olduğunu anlayıp dakikalarca kardeşimi aradık. Annem kardeşimi bulunca iyi bir dövdü sonra niye millarin haberi olmadan çocuğunu evimize kitliyorsun insan kaçakçılığı bu ihbar edilsen içeriye alırlar dedi. Kardeşim de savunma olarak abim belki bir şey yapar dedi. Ben? Ne yapacaksam artık çocuğun namusuna mı göz dikeceksem. Daha önceki konulardan kardeşimin ne kadar ***** olduğunu biliyorsunuz. Bununla nasıl başa çıkabilirim (not: komsunun çocuğu halinden memnun evdeki tüm cipsleri almış yemiş)
Bu cocuk monitör kıran mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

@SadeceBirisi. çok şüpheli en son kardeşi monitör + tablet kırmıştı
Sorumun cevabı varmıs eyw
 
Top Bottom