Daha demin bir arkadaştan bunun pump out yaptığını öğrendim ama bilemiyorum.Thermal Grizzly Kyrnout Extreme
mx6, pullsar bold ya da mastergel maker
dışına taşıracak kadar sürmem ama benim yerimde sen olsan hagisini alırdınDaha demin bir arkadaştan bunun pump out yaptığını öğrendim ama bilemiyorum.
Thermall grizzly en iyi marka olarak biliyorum ama model hakkında bir fikrim yok hocam açıkcası. Ama mx4 kullandım ve memnun kaldım. MX5 seçeneklerinizin arasında olsun derim ben.dışına taşıracak kadar sürmem ama benim yerimde sen olsan hagisini alırdın
bu canavarı sonuna kadar kullanacağım
MX6 da olabilirThermall grizzly en iyi marka olarak biliyorum ama model hakkında bir fikrim yok hocam açıkcası. Ama mx4 kullandım ve memnun kaldım. MX5 seçeneklerinizin arasında olsun derim ben.
Teşekkür ediyorumThermall grizzly en iyi marka olarak biliyorum ama model hakkında bir fikrim yok hocam açıkcası. Ama mx4 kullandım ve memnun kaldım. MX5 seçeneklerinizin arasında olsun derim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MX6 da olabilir
Rica ederim hocamTeşekkür ediyorum
Ben 2 gramlık olarak aldım şu an onu kullanıyorum ve pc oyun oynarken bile 70 derece görmüyor. Belki farklı bir modelidirDaha demin bir arkadaştan bunun pump out yaptığını öğrendim ama bilemiyorum.