ben daha önce 3 defa filan aldım kullanıyorum kaliteli ise alabilirsin sorun çıkmaz muhtemelenMerhaba rx6800 r5 5600x li sistem topluyom psu arıyorum ama herkes bronze öneriyor çok güvenmiyorum gold psu arıyordum RM750 buldum 1600tlye temiz duruyor sizce alınır mı?
Yada hiç riske girmeyip bunumu alsam https://app.hb.biz/hVLTnoeIpr7JÖncelikle psu yu bi kontrol et elden alıcaksan ona göre yorum yapsan daha iyi olur sahibinden letgo vs. yerlerden psular aldım çoğunda problemli kablolar oldu özellikle 6p ve sata pwr
Knk nasıl test edebilirim yükemi sokmam lazım yoksa sadece yüzeysel olarak temiz olması yetiyormuAlabilirsin ama dediğim gibi gidip elden bakma imkanın varsa kaçırma lütfen çünkü sorun çıkabiliyor
Ozmn usttekini alıp geçiyorumsıfır al geç ne uğrasıyorsun o kadar para vericen psu arıza vs yapıcak uğraş dur bronze gold vs önemli değil kaliteli bir marka olsun yeterli
High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.995,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.735,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
500 tl bütce fazla varsa altaki modeli al gerçekten kaliteli ürün çok uzun yıllar gider hemde gold istediğin gibi olur bütce yoksa diğerini alırsınOzmn usttekini alıp geçiyorum
Anladım teşekkürlerYüzeysel bak test etme imkanın olmaz tabi ama kullanımamış yada az kullanılmış diyosa içeri telefon ışığı tut fanın ordan eğer trafonun civarında toz yumağı falan varsa 1 sene en az kullanılmıştır ve kabloları kontrol et yeterli
Evet onu alalım sonra yok mouse titriyo yok klavye 3lü basıyo monitör beyazladı vs sorunlar çekelim 2 seneyesıfır al geç ne uğrasıyorsun o kadar para vericen psu arıza vs yapıcak uğraş dur bronze gold vs önemli değil kaliteli bir marka olsun yeterli
High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.995,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.735,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Agaaa korkutma benii fkdkdkddkdkdkdkdkdEvet onu alalım sonra yok mouse titriyo yok klavye 3lü basıyo monitör beyazladı vs sorunlar çekelim 2 seneye