Neler Yeni

2.el psu alınır mı??

jossephh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Merhaba rx6800 r5 5600x li sistem topluyom psu arıyorum ama herkes bronze öneriyor çok güvenmiyorum gold psu arıyordum RM750 buldum 1600tlye temiz duruyor sizce alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Abdullah esir
Merhaba rx6800 r5 5600x li sistem topluyom psu arıyorum ama herkes bronze öneriyor çok güvenmiyorum gold psu arıyordum RM750 buldum 1600tlye temiz duruyor sizce alınır mı?
ben daha önce 3 defa filan aldım kullanıyorum kaliteli ise alabilirsin sorun çıkmaz muhtemelen

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Öncelikle psu yu bi kontrol et elden alıcaksan ona göre yorum yapsan daha iyi olur sahibinden letgo vs. yerlerden psular aldım çoğunda problemli kablolar oldu özellikle 6p ve sata pwr

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Alabilirsin ama dediğim gibi gidip elden bakma imkanın varsa kaçırma lütfen çünkü sorun çıkabiliyor

jossephh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alabilirsin ama dediğim gibi gidip elden bakma imkanın varsa kaçırma lütfen çünkü sorun çıkabiliyor
Knk nasıl test edebilirim yükemi sokmam lazım yoksa sadece yüzeysel olarak temiz olması yetiyormu

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
sıfır al geç ne uğrasıyorsun o kadar para vericen psu arıza vs yapıcak uğraş dur bronze gold vs önemli değil kaliteli bir marka olsun yeterli

jossephh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır al geç ne uğrasıyorsun o kadar para vericen psu arıza vs yapıcak uğraş dur bronze gold vs önemli değil kaliteli bir marka olsun yeterli

Ozmn usttekini alıp geçiyorum

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen
Yüzeysel bak test etme imkanın olmaz tabi ama kullanımamış yada az kullanılmış diyosa içeri telefon ışığı tut fanın ordan eğer trafonun civarında toz yumağı falan varsa 1 sene en az kullanılmıştır ve kabloları kontrol et yeterli

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Doğan gelişigüzel
Ozmn usttekini alıp geçiyorum
500 tl bütce fazla varsa altaki modeli al gerçekten kaliteli ürün çok uzun yıllar gider hemde gold istediğin gibi olur bütce yoksa diğerini alırsın

jossephh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Yüzeysel bak test etme imkanın olmaz tabi ama kullanımamış yada az kullanılmış diyosa içeri telefon ışığı tut fanın ordan eğer trafonun civarında toz yumağı falan varsa 1 sene en az kullanılmıştır ve kabloları kontrol et yeterli
Anladım teşekkürler

Exile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alperen

Evet onu alalım sonra yok mouse titriyo yok klavye 3lü basıyo monitör beyazladı vs sorunlar çekelim 2 seneye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,649
Üyeler
159,653
Son üye
Quaaa
Top Bottom