Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Düşün bulursan alırsın.Hocam nereden alacağımızı tahmin mi edicez
Evet. Düşün bulursan alırsın.Hocam nereden alacağımızı tahmin mi edicez
Ders çalışıyordum hiç bakmamışım kusura bakma10 dakika önce açılmış linkli paylaşımlar var dostum. Komple link atmak neden yasak olsun.
Peki alınır mı ozaman bu model ? Yoksa furylevel 3389 wireles mi alinmaliAynı. 3370 wireless için üretilmiş versiyonu diyebiliyorum daha az güç çektiği için wireless modellerde kullanılıyor.
ürünlerde söylenen problemler var mı sence evga x12 geçeyim dedim sıkıntıları duyunca vazgeçtim.Aynı. 3370 wireless için üretilmiş versiyonu diyebiliyorum daha az güç çektiği için wireless modellerde kullanılıyor.
Kendim deneyimlemedim. Araştırmak lazım.Peki alınır mı ozaman bu model ? Yoksa furylevel 3389 wireles mi alinmali
Anladım kararsız kaldım çokKendim deneyimlemedim. Araştırmak lazım.
3395 lik olanı alabilirsin ama MCU kısmı biraz zayıf. 3370 3395se gücünde bir ürün hatta daha iyi bile diyebilirim.3389lu furylevel mouse nasıl
Tam olarak ne sorunu bu?Bu seride çok ciddi QQ sorunu vardı o yüzden hızlıca bitirip O2 modellerini çıkarmışlardı.
Zaten bu yüzden üretici sitesinden bile kaldırmış bu modelleri.
Hayır 500 lira değildi fark bizimki 29 buçuğa internet satıs 28e de mağaza üzerinden satıs yapmıstı. Diğer adamın dibi firma da 25 buçuğa direkt direkt webe satıs yapmıstı. Yani Vandaki de Antalyadaki de yararlanabiliyordu kargo ücretini ödeyerek bizimki beles reklam diye engelledi GARİBANIN DOSTU LAZ ZİYA'NIN DAMADI VARİSİben söyleyeyim ne olduğunu "DA" son sistemde itopya ile anlaştı bahse konu site de 500 lira daha uygundan aynı sistemi çıkardı ben de diyorum ki demek ki 500 lira da olsa daha ucuza satılabiliyorsa burda suç itopyanındır
Türkiye'ye gönderilmiyor diye not düştüm. Başka ülkeye söyleyeceksin 602 nin linki.özelden link atabilir misin ?
doğru haklısın ben mağaza fiyatından söyledim ama öyle kıyaslamak lazım köylü kemali çiftçi kemali çiftçinin dostu kemaliHayır 500 lira değildi fark bizimki 29 buçuğa internet satıs 28e de mağaza üzerinden satıs yapmıstı. Diğer adamın dibi firma da 25 buçuğa direkt direkt webe satıs yapmıstı. Yani Vandaki de Antalyadaki de yararlanabiliyordu kargo ücretini ödeyerek bizimki beles reklam diye engelledi GARİBANIN DOSTU LAZ ZİYA'NIN DAMADI VARİSİ
fark etmemişim gönderim olsaydı tatlı olurmuş.Türkiye'ye gönderilmiyor diye not düştüm. Başka ülkeye söyleyeceksin 602 nin linki.
25 dolar.
Thunderobot ML602 kablosuz oyun fare PAW3395 26000DPI 650IPS 64g hafif simetrik formu tri-mod dizüstü PC için Gamer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Türkiye için amazondan veya furylevel dan almak lazım.fark etmemişim gönderim olsaydı tatlı olurmuş.