Umutk00
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Umut Korkmaz
- Bütçe
- 40
Merhaba arkadaşlar uzak olmayan bir zamanda PC almayı düşünüyorum o yüzden kafamda ki soruları kaldırmak istedim. GPU'su 4060/8 GB olan RAM'i 32 GB olan ve SSD'si 1TB olan piyasada alınabilecek en iyi laptop şu an nedir sizce. Elimde birkaç tane var lakin çok karıştı eskiden Acer Nitro bakardım fakat teknik servisiyle ilgili çok iyi şeyler söylemiyorlar o yüzden ben de artık HP ve Monster markalarından almayı düşünüyorum.
Tabii işin içinde işlemci de var çekirdek sayısı vs. aynı zamanda ekran parlaklığı, nit değeri, şarj veya SSD'lerin okuma yazma hızı vs. gerçekten çok kafam karıştı işin içinden çıkamıyorum bu kadar para veriyorsam alabileceğim en iyi şeyi istiyorum ki bir daha uğraşmayayım.
Tabii işin içinde işlemci de var çekirdek sayısı vs. aynı zamanda ekran parlaklığı, nit değeri, şarj veya SSD'lerin okuma yazma hızı vs. gerçekten çok kafam karıştı işin içinden çıkamıyorum bu kadar para veriyorsam alabileceğim en iyi şeyi istiyorum ki bir daha uğraşmayayım.
MONSTER Tulpar T7 V20.8.2 Intel Core i7 12700H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 17,3" FHD 144 Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MONSTER Tulpar T7 V20.8.2 Intel Core i7 12700H 32 GB RAM 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 FreeDOS 17,3" FHD 144 Hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Son düzenleme: