Neler Yeni

Mavi Ekran "UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" ve "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

Ryudex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirkan
Son 3-4 gündür bilgisayarım UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekran hatası vermeye başladı. Geçen haftalarda yeni hard disk aldım ve yeni NVIDIA driverını kurdum. Henüz DDU ile Driver'ı sil yükle yapmadım ancak HD tune Pro ile quick tarama yaptığımda 1 tane bad sector çıktı. Sonrasında normal tarama başlattım yarısına geldi 2 bad sector gördüm ancak tarama ortasında MEMORY_MANAGEMENT hatası yedim. Windows'um SSD'ye kurulu. minidump dosyasını ekledim.

Ekler

• 070724-8875-01.rar
    633.9 KB · Hit: 50
Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Merhabalar yeni HDD geldi Quick Scan ile taradım 3 tane bad sector çıktı sizce ne yapmalıyım?
Kabloyu değiştirip mi test attın yoksa aynı kabloyla mı yaptın? Testte sorunsuz çıkması lazım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin
Anakarttan hiç kullanılmamış kablo çıkardım, anakartta diğer portta taktım ama nasıl olduysa gene de 3 bad sector çıktı.
Bu da sorunlu gibi duruyor. CrystalDiskİnfo adlı programda ne kadar çalıştığı falan görünüyor mu? Kontrol eder misin?

Ryudex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirkan
1720908543196.png

1720908552592.png

Anlamadığımdan dolayı ss attım normal midir?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,825
İsim
Emre Zengin

Ryudex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirkan
Şuan mavi ekran sorunum düzelmiş gibi duruyor ancak oyun indirmeye başlattığımda 5-10 dakika sonra disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Harddisk'teki bad sector'lerden kaynaklı olabilir mi? Tekrar değişime yollamalımıyım?
1721303668413.png

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
murat
Şuan mavi ekran sorunum düzelmiş gibi duruyor ancak oyun indirmeye başlattığımda 5-10 dakika sonra disk yazma hatası diye bir hata alıyorum. Harddisk'teki bad sector'lerden kaynaklı olabilir mi? Tekrar değişime yollamalımıyım?Alıntıyı görüntüle
dostum geçen hafta aynı sorunları yaşadım vatan servise falan verdim bir şey bulamadılar evde test ederken ramlerin birinde hata varmış onu çıkarınca bütün sorunlar çözüldü 8x2 kullanıyordum biri bozulmuş aklında bulunsun memory management zaten direkt ram hatası

Ryudex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirkan
dostum geçen hafta aynı sorunları yaşadım vatan servise falan verdim bir şey bulamadılar evde test ederken ramlerin birinde hata varmış onu çıkarınca bütün sorunlar çözüldü 8x2 kullanıyordum biri bozulmuş aklında bulunsun memory management zaten direkt ram hatası
hmm anladım teşekkürler. Peki disk yazma hatası hakkında fikir sahibi misin? Tekrar yeni gelen harddisk bozuk çıkmış olabilir mi?

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
murat
hmm anladım teşekkürler. Peki disk yazma hatası hakkında fikir sahibi misin? Tekrar yeni gelen harddisk bozuk çıkmış olabilir mi?
zannetmiyorum ben format attıktan sonra da vermişti rami sökünce düzeldi çift slot kullanıyorsan birini söküp memtest yap sorun çıkmazsa diğerine de yap hala sorun çıkmazsa yerlerini değiştirip bir daha yap sorun anakart yuvasında ya da ramdeyse böyle anlayabilirsin

Ryudex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirkan
zannetmiyorum ben format attıktan sonra da vermişti rami sökünce düzeldi çift slot kullanıyorsan birini söküp memtest yap sorun çıkmazsa diğerine de yap hala sorun çıkmazsa yerlerini değiştirip bir daha yap sorun anakart yuvasında ya da ramdeyse böyle anlayabilirsin
Anladım teşekkürler. En yakın zamanda yapmaya çalışacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,144
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom