30-40k arasında bir laptop lazım mümkün ise 1tb ssd olsun forza,hogwarts,rdr gibi oyunlarda üzmeyecek bir malzeme (masaüstü daha güzel olacak ancak üniversite ve yurt durumları yüzünden alamam)
evet yazılım sorunları mevcut.formlarda gezdim ancak genede bu laptopu biraz düşünüyorum fiyatına göre özellikleri güzel ancak yazılım sorunları olduğu söyleniyor yeni üretim olanlarda sorunun giderildiği de söyleniyor ancak bunların eski mi yeni mi olduğunu nasıl anlarım bilemiyorum
Dell Gaming G15 5530 G155530013U Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın.www.gaming.gen.tr
Bunun hakkında bir bilginiz varmı acaba victuslara kasa bakımından vs. kötü alınmaz deniyor ancakevet yazılım sorunları mevcut.
Dell G15 5*** serisi alınmamalı ve önerilmemeli!
Evet, şimdi ben dahil birçok kişinin yaşadığı durumdan bahsedeceğim. Bu cihaz apaçık sorunlu aslında. Ama kullananlar genel olarak geçer diye (ben de aynısını yaptım) bekledi ve ses çıkarmadı. Ama benim sabrım taştı artık. G Shift özelliği hiçbir işe yaramıyor. Aksine throttle yapıp cihazı...www.technopat.net
nitro 16 daha iyi.Bunun hakkında bir bilginiz varmı acaba victuslara kasa bakımından vs. kötü alınmaz deniyor ancak
peki şunu sorayım dell in yazılım sorunu olması çözülemeyen bir durum mu eğer çözülemiyor ise bilgisayarı alacak olursam herhangi bir zararı olur mu veya ne gibi aksaklıkları oluşurnitro 16 daha iyi.
Attığım linki oku.peki şunu sorayım dell in yazılım sorunu olması çözülemeyen bir durum mu eğer çözülemiyor ise bilgisayarı alacak olursam herhangi bir zararı olur mu veya ne gibi aksaklıkları oluşur
Ben 8 aydır bu cihazı kullanıyorum. Yazılım sorunları 9 Temmuz güncellemesi ile çözüldü ama yazılım yine de kötü. Saçmalar saçmasıdır ki G16 modelinde laptop sallanınca ekran kartında 30W limiti aktive oluyor. G15 modelinde ben böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıca alienware yazılımını da kullanmıyorum. Onun yerine 3. parti yazılımlar ile mükemmelleştirdim. Donanımsal olarak gerçekten iyi cihaz. ( Ama bayağı ağır haberin olsun).peki şunu sorayım dell in yazılım sorunu olması çözülemeyen bir durum mu eğer çözülemiyor ise bilgisayarı alacak olursam herhangi bir zararı olur mu veya ne gibi aksaklıkları oluşur
Ben yüksek ihtimalle Dell i alıcam gibi duruyor acaba hangi programları ve ayarlamalarda neler yaptığın hakkında bilgi verebilir misin?Ben 8 aydır bu cihazı kullanıyorum. Yazılım sorunları 9 Temmuz güncellemesi ile çözüldü ama yazılım yine de kötü. Saçmalar saçmasıdır ki G16 modelinde laptop sallanınca ekran kartında 30W limiti aktive oluyor. G15 modelinde ben böyle bir sorun yaşamadım. Ayrıca alienware yazılımını da kullanmıyorum. Onun yerine 3. parti yazılımlar ile mükemmelleştirdim. Donanımsal olarak gerçekten iyi cihaz. ( Ama bayağı ağır haberin olsun).
Tabii yardımcı olurum, yazmanız yeterli. İsterseniz discord'dan ekleyin ID: yagizd2_Ben yüksek ihtimalle Dell i alıcam gibi duruyor acaba hangi programları ve ayarlamalarda neler yaptığın hakkında bilgi verebilir misin?
Tabii, "Throttlestop", "MSI afterburner" ve "Thermal Control Center for Dell G15" kullanıyorum. Hepsinin ayarlamasına yardımcı olurum.Bana kullandığın yazılımlar ve ayarları hakkında bilgi verebilirsen çok memnun olurum