Win 11 format sonrası cs2de düşük ayarlarda fps 80-100 arası arada 40lara düşüyor oyun oynanmıyor diğer oyunlardada eskiye göre performans çok kötü oldu. Bilgisayarın bakımı daha yeni yapıldı onunla alakalı değildir. Neyde sorun olabilir?
Herşeyi güncelledim hatta yetmedi gittim kendi sitesinden manuel kurdum.Sürücüleri güncelleyin.
O zaman anakartdan kaynaklı performans kaybı yüksek ihtimal ile çünkü victuslarda ki anakart Allaha emanet performans kaybı fazla yaşanacaktır.Herşeyi güncelledim hatta yetmedi gittim kendi sitesinden manul kurdum.
Hocam format attım diye anakarta zarar mı geldi.O zaman anakartdan kaynaklı performans kaybı yüksek ihtimal ile çünkü victuslarda ki anakart Allaha emanet performans kaybı fazla yaşanacaktır.
Yok ama anakart dandikHocam format attım diye anakarta zarar mı geldi.
Sıcaklık ve güç tüketimine bakarmisiniz? Ona göre tespit edelim sorunu.Win 11 format sonrası cs2de düşük ayarlarda fps 80-100 arası arada 40lara düşüyor oyun oynanmıyor diğer oyunlardada eskiye göre performans çok kötü oldu. Bilgisayarın bakımı daha yeni yapıldı onunla alakalı değildir. Neyde sorun olabilir?
Sıcaklıklar normal hocam gpu 60-70 işlemci 85-90. Ama kullanımlar az.Sıcaklık ve güç tüketimine bakarmisiniz? Ona göre tespit edelim sorunu.
Occt power testi yapar mısınız?Sıcaklıklar normal hocam gpu 60-70 işlemci 85-90. Ama kullanımlar az.