bütçemi aştığı için alamayabilirim başka bir öneriniz var mıBen alalı 1,5 sene oldu şuan fiyatini bilmiyorum ama lg shn 5 şiddetle tavsiye ederim
Valla bende kaç gündür arıyorum. Hem televizyon hem bilgisayar için. Evde parti vermiycez ama kaliteli güzel birşeyler lazım. Anlamıyorum da hoparlör özelliklerinden. Bulursan banada bi ulaş reis.bütçemi aştığı için alamayabilirim başka bir öneriniz var mı
Valla hocam bende günlerdir arıyorum razer leviathan v2 soundbarını buldum bir kaç sıkıntısı varmış almaktan vazgeçtim (alıp almamak konusunda hala kararsızım) indirimler falan oluyor ama hoşuma giden bir soundbar bulamadımValla bende kaç gündür arıyorum. Hem televizyon hem bilgisayar için. Evde parti vermiycez ama kaliteli güzel birşeyler lazım. Anlamıyorum da hoparlör özelliklerinden. Bulursan banada bi ulaş reis.
x2 li soundbarlar var 15w 15w mesela. Razerdan daha ucuza getirebilirsin sanki öyle. Ama tabi onlar rgb falan yok. Daha çok şıklık üzerine tasarımlarıValla hocam bende günlerdir arıyorum razer leviathan v2 soundbarını buldum bir kaç sıkıntısı varmış almaktan vazgeçtim (alıp almamak konusunda hala kararsızım) indirimler falan oluyor ama hoşuma giden bir soundbar bulamadım
Sizin bakıpta kararsız kaldığınız bir soundbar var mı ?x2 li soundbarlar var 15w 15w mesela. Razerdan daha ucuza getirebilirsin sanki öyle. Ama tabi onlar rgb falan yok. Daha çok şıklık üzerine tasarımları
Az önce bir model buldum. Grundig marka diğer sitelerde baktığımda 2x15w gösteriyor vatanbilgisayar 60w olan bilgi girmiş. Eğer 60w modeli varsa fiyat uygun gibi geldi.Sizin bakıpta kararsız kaldığınız bir soundbar var mı ?