teşekkürlerrahat edemeyebilirsin
teşekkürlerrahat edemeyebilirsin
Millet o kadar kör olmuş ki vicdanını harekete geçirecek en ufak kelimeden bile rahatsız oluyor. Birileri bu kelimelerden rahatsız olup dile getirilmesini engellemeye çalışıyorsa bizde üstümüze düşeni yapıp hakkı söyleyen kardeşlerimize destek olduğumuzu gösteririz. Şimdi gelir '' iyi de bunun yeri burası değil " diyenler. Peki neresi? Vicdanın yeri zamanı olmaz. Ya vardır yada yoktur. Herkese iyi forumlar.Adam fikrini belirtmiş sıcak fırsatlar da fikir belirtmek yasağı geldi de bizim mi haberimiz yok ?
yakar knka bende buna benzer bi model almıştım önceden taraklı oldugu için ayağım ön kısmı bayağı bir sıktı kısa süreli ayağımda kalacaksa giyiyorum sadece gün boyu işkence olur önü biraz daha geniş ayakkabılar tercih ethttps://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabı/FZ6363.html bu model ayağı taraklı olanlar için çok can yakar mı
Belki unutan vardır diye hassasiyeti olan insanlara hatırlatmak istedim o kadarPaylaştığı yer mantıksız ? Burası sıcak fırsatlar Boykot konuşması yapılacak yer değil, ürünler hakkında bilgi alışverişi postu.
Git bedevi gibi terlikle dolaş. Önce boykotu memleketin için yap boş kalemlik seni.Boykot
Adidas da terlik üretiyor, bedevi olmuyor terlik giyenGit bedevi gibi terlikle dolaş. Önce boykotu memleketin için yap boş kalemlik seni.
satın aldıktan sonra boykot ürünü olduğu aklıma geldi ürün gelince molotof atıp yakıcam ayakkabıyıBoykot
Gundidas ayakkabı giyeriz bundan sonra..kara lastik mi giyelim kardeşim