O fiyata victus tercih edilmez.Hp Victus R1012NT uzun vadede kullanmayı düşünüyorum genellikle oyun oynicam ve yazılım yapıcam bi sorun falan çıkartmaz dimi
Tavsiyen var mıO fiyata victus tercih edilmez.
Bunu alabilirsinTavsiyen var mı
Hocam acer sevmiyorum başka var mıBunu alabilirsin
Bütçe artarsada bunu al.Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16-71-9357 NH.QLVEY.001 i9-13900HX 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16" WQXGA Gaming Laptop özelliklerini...www.akakce.com
Neden?Hocam acer sevmiyorum başka var mı
Önceden kullandım pek memnun kalmadım başka öneri verebilir misinizNeden?
Hangi modelini kullandın hocam.Önceden kullandım pek memnun kalmadım başka öneri verebilir misiniz
Hatırlamıyorum 2 sene önceydi sanırsam kuzenimindi 1 ay civarı kullanmıştımHangi modelini kullandın hocam.
V15 modeli ise o model iyi değil zaten bu modeller gayet iyi hocam sorun olmaz alabilirsinHatırlamıyorum 2 sene önceydi sanırsam
60 bine victus alırsan parana yazık edersin. Victus giriş segment bir ürün gamı. O fiyat bandında alınacak bir ürün değilHp Victus R1012NT uzun vadede kullanmayı düşünüyorum genellikle oyun oynicam ve yazılım yapıcam bi sorun falan çıkartmaz dimi
Knk Asus rog strix serisi veya msi bak kafan rahat etsin benim önerim Asus almanı şiddetle tavsiye ederimHp Victus R1012NT uzun vadede kullanmayı düşünüyorum genellikle oyun oynicam ve yazılım yapıcam bi sorun falan çıkartmaz dimi
Asusun hangi modeliKnk Asus rog strix serisi veya msi bak kafan rahat etsin benim önerim Asus almanı şiddetle tavsiye ederim