- Bütçe
- 33000
Başlıkta da belirttiğim gibi asus tuf a15 4050 alınır mı? Fazla oyun oynamıyorum ama oyunda oynarsın ve mobil olabileyim diye buna baktım laptop nasıl? Alınır mı?
Pil performansı nasıl hocam? Oynadığınız oyunlarda güncel driver lar ile nasıl fps ler alıyorsunuz? Fiyat konusuna gelirsek yarın alacağım malum seçimlerden sonra fiyatlar belli olmaz ve fiyatlara baktığımız zaman 8 gb versiyonu 30 bu 32 ama ram lere baktım daha iyi ramler daha pahalıya geliyor takılı olan 4800 ler ise fena değil o yüzden fiyata diyecek pek bir şeyde yok.1 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum hocam ama biraz daha fiyatı uyguna alırsan daha iyi olur.
İnternet ve ofis işleri için kullanırsan ortalama 4 saat civarı götürüyor. Oyunlarda en son bf5 oynamıştım 1080P en yüsek ayarlarda 110fps civarlarını gördüm. İşlemci 85/87, ekran 70/72 derecelerde takılıyor. Bendeki modelse 8+16 var.Pil performansı nasıl hocam? Oynadığınız oyunlarda güncel driver lar ile nasıl fps ler alıyorsunuz? Fiyat konusuna gelirsek yarın alacağım malum seçimlerden sonra fiyatlar belli olmaz ve fiyatlara baktığımız zaman 8 gb versiyonu 30 bu 32 ama ram lere baktım daha iyi ramler daha pahalıya geliyor takılı olan 4800 ler ise fena değil o yüzden fiyata diyecek pek bir şeyde yok.
Son olarak fan sesi nasıl? Rahatsiz edici mi ? Bazı bilgisayarlar gibi fan level ları var mı sessiz performans falan?İnternet ve ofis işleri için kullanırsan ortalama 4 saat civarı götürüyor. Oyunlarda en son bf5 oynamıştım 1080P en yüsek ayarlarda 110fps civarlarını gördüm. İşlemci 85/87, ekran 70/72 derecelerde takılıyor. Bendeki modelse 8+16 var.
4 kademesi var fanın. 6000rpmlere rahatlıkla çıkabiliyor buda biraz fazla gürültü yapıyor. Ben Asus kontrol merkezi yerine G-helper isimli bir program kullanıyorum orda sıcaklıkları 85 dereceye sabitlediğim için fanlar o kadar hızlı dönmüyor, kafada ütülemiyor. Olumsuz bir yönünü söylemem gerekirse işlemcisi daha serin çalışabilirdi.Son olarak fan sesi nasıl? Rahatsiz edici mi ? Bazı bilgisayarlar gibi fan level ları var mı sessiz performans falan?
Hocam hâla severek kullanıyormusunuz. Çoğu yerde çok ısınıyor diyorlar bu performansa etki ediyor mu?1 yıldır kullanıyorum genel olarak memnunum hocam ama biraz daha fiyatı uyguna alırsan daha iyi olur.
Gsnel olarak sevdiğim bir cihaz hocam. İşlemcisi rakiplerine göre biraz daha sıcak çalışıyor diyebilirim. Yalnız sıcak çalışması performansına asla etki etmiyor işlemcisinde herhangi bir limitte yok. Ağır oyunlarda ortalama 88 derecelerde takılıyor.Hocam hâla severek kullanıyormusunuz. Çoğu yerde çok ısınıyor diyorlar bu performansa etki ediyor mu?
Sağolun hocam verdiğiniz bilgi için birde fps değerleri nasılGsnel olarak sevdiğim bir cihaz hocam. İşlemcisi rakiplerine göre biraz daha sıcak çalışıyor diyebilirim. Yalnız sıcak çalışması performansına asla etki etmiyor işlemcisinde herhangi bir limitte yok. Ağır oyunlarda ortalama 88 derecelerde takılıyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi asus tuf a15 4050 alınır mı? Fazla oyun oynamıyorum ama oyunda oynarsın ve mobil olabileyim diye buna baktım laptop nasıl? Alınır mı?
Bu fiyata alınmaz ama buna Asus tüf a15 https://app.hb.biz/meD6xDBCKlCB bı bak hem fiyat iy hem okadar performans farkı yokBaşlıkta da belirttiğim gibi asus tuf a15 4050 alınır mı? Fazla oyun oynamıyorum ama oyunda oynarsın ve mobil olabileyim diye buna baktım laptop nasıl? Alınır mı?