mortemeyn
80+ Bronze
Evet aramışlardı.Daha önce aradılar mi seni
Evet aramışlardı.Daha önce aradılar mi seni
Beyler ben kodu aldım 1000 liralık birde iptaller sistemsel sıkıntıdanmış 31 ağustosta yeni kod yollayıp daha önce aldığımız fiyata tekrar alabilecekmisiz
Bana şimdi 2 tane SMS geldi. 1000 TL kupon tanımlamışlar ve 31 ağustosta kulaklık stoklara gelince aynı fiyattan alabileceğimizi belirtmişler
Tam ne zaman geldi mesaj ? Bana hicbirsey gelmedi.Bana da 1000 TL kod göndermişler SMS olarak ve 31 Ağustosta stoğa gelince yine ayn
Bana niye 1000TL kod gelmedi Mesajlar artarda mı geldi?
15.24 ve 15.26 da 2 tane SMS geldi.Tam ne zaman geldi mesaj ? Bana hicbirsey gelmedi.
Gelir ozaman yarında gelwbilir beni 1 gün sonra aramışlardiEvet aramışlardı.
Aradılar beni diyor size yine aynı fiyattan verilecek dedi dedim 1000TL kod yok mu yok dedilerGelir ozaman yarında gelwbilir beni 1 gün sonra aramışlardi
15.24 ve 15.26 da 2 tane SMS geldi.
Bana da kod filan demediler valla istedim yok öyle bir şey tanımlanmamış dediler.Şimdi şöyle ben aradım. Evet 31 Ağustos'da stoklara girince indirim yapacaklarmış ama koddan bahsetmedi. Bende arkadaşıma böyle böyle mesaj gelmiş dedim ve kayıt açtı. Bakalım ne olacak göreceğiz.
evet bende etmiştim geride çekilmiyor şuan. bakalım elimize geçmedikçe rahat etmemTHH'ye şikayet ettik. Ondan olabilir.
kodlar kaç günlük?Bana şimdi 2 tane SMS geldi. 1000 TL kupon tanımlamışlar ve 31 ağustosta kulaklık stoklara gelince aynı fiyattan alabileceğimizi belirtmişler
1000 TL'lik kuponu 31 Ağustosa kadar kullanabiliyormuşuz.kodlar kaç günlük?
Bende niye kod yok1000 TL'lik kuponu 31 Ağustosa kadar kullanabiliyormuşuz.