Değer 20k veriyorum yazılım için 20kyi çöpe atmak yerine 4k daha koyar kafam rahat eder onun dışında şans işi kimisinde sorun yaşamıyor yazılımda ama yaşayan sayısı da baya fazla ki bunlardan biri de benim rx7800xt ve 6700xt wattman siyah ekran gibi hataları yaşıyorum sürekli şuan 12gb 6700xt ryzen 5 7500f ile rdr2 de 8gb vrama ulaşamadım daha kasıyor 1080p ultrada
Değer 20k veriyorum yazılım için 20kyi çöpe atmak yerine 4k daha koyar kafam rahat eder onun dışında şans işi kimisinde sorun yaşamıyor yazılımda ama yaşayan sayısı da baya fazla ki bunlardan biri de benim rx7800xt ve 6700xt wattman siyah ekran gibi hataları yaşıyorum sürekli şuan 12gb 6700xt ryzen 5 7500f ile rdr2 de 8gb vrama ulaşamadım daha kasıyor 1080p ultrada
ya bu stabil değil stabil değil 3 kişiye şu ana kadar bu kart ile bilgisayar topladım. hepsi cayır cayır kullanıyo. stabilitesiyle ilgili hiç sıkıntısı yok sıcaklık değerleri falan gayet iyi. şu nvidia fancılığını bırakmaları lazım. amd bu fiyata hayvan gibi güçlü kart koyuyor önünüze. önceden wattmancılar vardı şimdi stabilciler çıktı. bu fiyata alınabilecek en iyi kart nezdimce .
Mesaj otomatik birleştirildi:
dümdüz türk mantığı bence bu arada. 2 ürün var ortada eğer 2 side hemen hemen aynı performanstaysa ama biri diğerinden 6-7 bin tl daha ucuzsa diyor ki aaa demek ki arada bi fark var hemen aklından stabilite sağlamlık vesaire bişey buluyor. şundan çok eminim 7900 gre 4070ti dan daha pahalı olsaydı kesinlikle 4070ti mı 7900 gre mi sorusuna 4070 ti çünkü daha stabil diyenlerin %60-70i daha farklı cevqp vericekti.
Stabil ya da değil konusuna değinmeyeceğim ama genel olarak Amd kartlar ABD piyasasında Nvidia göre daha ucuz satılırken TR ve EU gibi piyasalarda daha pahalı ya da hemen hemen aynı fiyatlara satılıyorlar. AMD kartlar spesifik indirimler hariç cazip değil, çünkü hemen hemen aynı paraya rakibi Nvidia kart alınmakta.
Fighter bildiğim kadarıyla Powercolor firmasının giriş seviye modellerine verdiği isim. Bu kadar güçlü gpu için Fighter yetersiz gelmez mi? Yoksa pcb, soğutma bloğu, ısı boruları, fanlar vs bu güçlü gpu için elden geçirilip güçlendirilmiş midir?
Fighter bildiğim kadarıyla Powercolor firmasının giriş seviye modellerine verdiği isim. Bu kadar güçlü gpu için Fighter yetersiz gelmez mi? Yoksa pcb, soğutma bloğu, ısı boruları, fanlar vs bu güçlü gpu için elden geçirilip güçlendirilmiş midir?