TelGençler elimde 12k var 12kye toplama yada hazır pcmi alayım yoksa telefonunda satıp 14-15kye yeni telmi alayım
Telefona ihtiyaçım yok ama ya 14kye telefon alıcam oyun için yada 12kye PC alicam işlerimi halletmek için kararsız kaldım şu anki tel redmi10cHangisi ihtiyacın varsa benim telefona ihtiyacım vardı onu aldım şuan kullandığın cihaz ne?
Sana yetiyorsa PC alTelefona ihtiyaçım yok ama ya 14kye telefon alıcam oyun için yada 12kye PC alicam işlerimi halletmek için kararsız kaldım şu anki tel redmi10c
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pcim yok
Bencede öyle yapayım zaten oyunda ziyade genel kullanım bide bi kaç işimi halletmek için alıyorum12k ya alacagin pc buyuk ihtimalle apu ve r5 5600g olan sistem ilerde upgrade edersin aktif kullandigin telefonun iyiyse pc tarafina yonel
Bencede öyle yapayım zaten oyunda ziyade genel kullanım bide bi kaç işimi halletmek için alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ne alayım PC 12kye
12k lik yok muydu uygun e-ticaret ile fln ilgilenmek için alıyorum bide roblox Minecraft gibi basit oyunlar oynarım aman aman birşeyede gerek yokMachete Dual | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR4 | Sparkle Intel Arc A750 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bunu alip gecin belki caniniz bi oyun ister oynayamazsiniz o sistemde12k lik yok muydu uygun e-ticaret ile fln ilgilenmek için alıyorum bide roblox Minecraft gibi basit oyunlar oynarım aman aman birşeyede gerek yok
Apu dediğin sistem iyi mi? peki 11kye üzerine zamanla elime para geçerse yükseltsem filan ekran kartıbunu alip gecin belki caniniz bi oyun ister oynayamazsiniz o sistemde
gerek yok onlara bunu alip gec hocamApu dediğin sistem iyi mi? peki 11kye üzerine zamanla elime para geçerse yükseltsem filan ekran kartı
Kötü değilmi