Ben sikayetvara yapıstırdım.Bugün içersinde aradılar.Süreci artık kendileri devir aldığını belirttiler bakalım.En geç 3 güne sonuç belli olur ama ben iptal olacağını sanıyorumNoldu lan bizim telefonlar gelişme varmi yoksa iptal oldumu?
-
Ben sikayetvara yapıstırdım.Bugün içersinde aradılar.Süreci artık kendileri devir aldığını belirttiler bakalım.En geç 3 güne sonuç belli olur ama ben iptal olacağını sanıyorumNoldu lan bizim telefonlar gelişme varmi yoksa iptal oldumu?
Devam ediyormu öğrenci indirimi halaöğrenci vergi indimiyle telefon almak isteyen olursa m34 güzel fiyatlara düşüyor genelde uyguna gelir hem de fatura güvenilir olur.
bence de güzel ben de almıştımKullanıyorum, fiyatına göre rakipsiz. Çok iyi telefon.
ediyor diye biliyorumDevam ediyormu öğrenci indirimi hala
hiçbirşey yok aynı terane neresinde indirim var anlamadım baktığım tüm ürünleri girdim aynı fiyat
hiçbirşey yok aynı terane neresinde indirim var anlamadım baktığım tüm ürünleri girdim aynı fiyat oyle deme çoğu üründe yüzde 10 indirim var. 1000 liralık ürün 900 oluyor. Mükemmel sezon indirimi fkkfkf