Neler Yeni

Klavye mouse önerisi

~helloworld

80+ Bronze
kullandığım klavyedir kendisi : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eri-ajazz-ak871-klavye-sifir-1178289953/detay
Mesaj otomatik birleştirildi:

satan ben değilim onu belirteyim de sıkıntı cıkmasın

ben memnunum kablosuz fakat pil ile çalışıyor kaliteli pil aldım akıyor vallahi hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sizin tercihiniz

Aynı şekilde güzel sesi efsane bir klavye ses tokluğu çok hoşuma gitti bunun 2 ay kadar kullanıp kaldırdım rafa

Numlock tuşlu klavyem var şimdiki alacağım klavyede olsun yada olmasın farketmez açıkçası

Doğru diyorsunuz model d yi söyleme sebebim tasarımı güzel duruyordu parça kalitesi falan sensörü iyi midir bilmiyorum onu siz daha iyi bilirsiniz bunları konuşurken önüme çıktı güzelde duruyordu açıkçası ama güzelliğine bakmamak lazım sanırım
yani güzelliği olsun olsun da sensörü malzemesi vesaire daha önemli oluyor genelde f/p dengesi de olmalı. Tabi daha detaya girersek bazı arkadaşlar click kalitesi mcu kalitesi falan fistan diye gider. o kadar detaya girmeden alınabilecek mouseler bunlar model O var bir de model D nin dostu

karar sizin hocam ben kaçar yarın aklıma gelirse bakarım buraya bir şey yazmış mısınız diye

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
kullandığım klavyedir kendisi : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eri-ajazz-ak871-klavye-sifir-1178289953/detay

satan ben değilim onu belirteyim de sıkıntı cıkmasın

ben memnunum kablosuz fakat pil ile çalışıyor kaliteli pil aldım akıyor vallahi hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat sizin tercihiniz

Aynı şekilde güzel sesi efsane bir klavye ses tokluğu çok hoşuma gitti bunun 2 ay kadar kullanıp kaldırdım rafa

yani güzelliği olsun olsun da sensörü malzemesi vesaire daha önemli oluyor genelde f/p dengesi de olmalı. Tabi daha detaya girersek bazı arkadaşlar click kalitesi mcu kalitesi falan fistan diye gider. o kadar detaya girmeden alınabilecek mouseler bunlar model O var bir de model D nin dostu

karar sizin hocam ben kaçar yarın aklıma gelirse bakarım buraya bir şey yazmış mısınız diye
Ak680 e bende bayıldım açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,857
Üyeler
165,249
Son üye
Eymen061
Top Bottom