Neler Yeni

Klavye mouse önerisi

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
sensör farkı kağıt üzerinde ss prime bi tık daha iyi ama bunu normal bi kullanıcı anlıyamaz onun dışında herşeyiyle razer cobra daha iyi daha yeni kısacası eli büyükse ss prime küçükse cobra olabilir
abi bu cobra her geçen gün fiyatı artıyor ha daha 3 5 gün önce 900 liraydı bu ne
Elim ortalama büyüklükte daha önce hiç ölçmedim açıkçası ölçüp yazarım isterseniz

lexerotk

80+ Bronze

Bünyamina

80+ Platinum
800tl bütçeye iyi bir seçim sayılabilir. 2 yıldır kullanıyorum satış sonrası desteklerini de deneyimledim on numara hizmet aldım. Neden olmasın orta halli oyuncuysa işini görür.

~helloworld

80+ Bronze
corsair harpoon pro ve katar pro bulursanız onlara bakın harici başka mouse yok bütçeyi aşar klavyeye bütçe kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
alperen özdemir
800tl bütçeye iyi bir seçim sayılabilir. 2 yıldır kullanıyorum satış sonrası desteklerini de deneyimledim on numara hizmet aldım. Neden olmasın orta halli oyuncuysa işini görür.
aynen öyle eğer ss prime bütçe çıkmıyorsa rival 3 gene iyi

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
corsair harpoon pro ve katar pro bulursanız onlara bakın harici başka mouse yok bütçeyi aşar klavyeye bütçe kalmaz
Glorious model d nasıldır acaba siz bu konularla bilgilisiniz anladığım kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

Glorious model d nasıldır acaba siz bu konularla bilgilisiniz anladığım kadarıyla
Birde sahibinden linki varsa atma imkanınız varmı ben aratıp bulamadım dediğiniz klavyeyi

~helloworld

80+ Bronze
hocam model I nın sensörü daha iyi ergonomisi de daha iyi tabi büyük el için daha uygun bir mouse ama corsair harpoon veya katar pro da iyi hocam gayet fiyat performans ürünler

örneğin :

örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ap-red-switch-mekanik-klavye-1189701900/detay

daha küçük klavye sorun yaratmazsa eğer örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...leri-sifir-beyaz-e-yooso-z11-1184331118/detay

Son düzenleme:

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
hocam model I nın sensörü daha iyi ergonomisi de daha iyi tabi büyük el için daha uygun bir mouse ama corsair harpoon veya katar pro da iyi hocam gayet fiyat performans ürünler

örneğin :

Kaç cm uzunlukta bir el olması gerekiyor benim elim 20cm uzunlukta dediğiniz mouse güzelmiş bu arada palm grip birde sanırım

~helloworld

80+ Bronze
bende de mevcut birkaç klavye fakat ben şimdi satmıyorum satacak olsam da burada referans link vermem. Ama önerdiğim klavyelere bende sahibim 5-6 klavye var elimde ak871 ,ak680, e yooso z11 vesaire

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan

örneğin :

örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ap-red-switch-mekanik-klavye-1189701900/detay

daha küçük klavye sorun yaratmazsa eğer örneğin : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...leri-sifir-beyaz-e-yooso-z11-1184331118/detay
Attığınız linklerde aralarında en beğendiğiniz bunu al deidğiniz hangisidir

~helloworld

80+ Bronze
Kaç cm uzunlukta bir el olması gerekiyor benim elim 20cm uzunlukta dediğiniz mouse güzelmiş bu arada palm grip birde sanırım
hocam el uzunluğu falan pek anlamam ona internetten bakabilirsiniz basit bir bilgidir bence

hocam attığım linklerden en beğendiğimden ziyade size lazım olanı hangisi ona karar vermelisiniz sol taraftaki numlock tuşlarını vesaire kullanıyor musunuz sık sık? örneğin ben kullanıyorum bana gerekli onlar oyunda ama nadir gerekli olduğu için benim laptopum var onun klavyesinden hallediyorum yoksa benim klavyem de şu şekilde %75 di sanırım bu
1723409343608.png

mouse model D de kötü değil iyidir malzeme kalitesi vesaire fakat sizin kararınız model d de iyidir dediğim corsair modeller de iyidir klavye olarak da sizin tercihiniz yine hepsi hotswapple hepsi e yooso , sadece boyunu seçmek kalıyor size görünüşü falan güzel hepsi

Frontyra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Metehan
hocam el uzunluğu falan pek anlamam ona internetten bakabilirsiniz basit bir bilgidir bence

hocam attığım linklerden en beğendiğimden ziyade size lazım olanı hangisi ona karar vermelisiniz sol taraftaki numlock tuşlarını vesaire kullanıyor musunuz sık sık? örneğin ben kullanıyorum bana gerekli onlar oyunda ama nadir gerekli olduğu için benim laptopum var onun klavyesinden hallediyorum yoksa benim klavyem de şu şekilde %75 di sanırım bu Alıntıyı görüntüle

mouse model D de kötü değil iyidir malzeme kalitesi vesaire fakat sizin kararınız model d de iyidir dediğim corsair modeller de iyidir klavye olarak da sizin tercihiniz yine hepsi hotswapple hepsi e yooso , sadece boyunu seçmek kalıyor size görünüşü falan güzel hepsi
Numlock tuşlu klavyem var şimdiki alacağım klavyede olsun yada olmasın farketmez açıkçası

hocam attığım linklerden en beğendiğimden ziyade size lazım olanı hangisi ona karar vermelisiniz sol taraftaki numlock tuşlarını vesaire kullanıyor musunuz sık sık? örneğin ben kullanıyorum bana gerekli onlar oyunda ama nadir gerekli olduğu için benim laptopum var onun klavyesinden hallediyorum yoksa benim klavyem de şu şekilde %75 di sanırım bu Alıntıyı görüntüle

Doğru diyorsunuz model d yi söyleme sebebim tasarımı güzel duruyordu parça kalitesi falan sensörü iyi midir bilmiyorum onu siz daha iyi bilirsiniz bunları konuşurken önüme çıktı güzelde duruyordu açıkçası ama güzelliğine bakmamak lazım sanırım

Top Bottom