Millenicom 500 mbps fiber bağlattım bilgisayarda 500 mbps verdi ama 1 saat sonra sabit 100 mbpsye düştü ama telefonda 300 mbps veriyor. |
Millenicom 500 mbps fiber bağlattım bilgisayarda 500 mbps verdi ama 1 saat sonra sabit 100 mbpsye düştü ama telefonda 300 mbps veriyor. |
Anakart ve modemin marka modeli nedir?
Millenicom 500 mbps fiber bağlattım bilgisayarda 500 mbps verdi ama 1 saat sonra sabit 100 mbpsye düştü ama telefonda 300 mbps veriyor.
pc kablolu cat6Telefonda o kadar vermesi normal. 2.4ghz olduğu için olabilir. Pc de kısıtlama olabilir veya kablosuz ise o sebepten.
anakart = msi pro b650m-pAnakart ve modemin marka modeli nedir?
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atar mısın?pc kablolu cat6
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart = msi pro b650m-p
modem =huawei lg8245x6-50
Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
Realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 2.5 gbps tam ikili yap uygula de test et.
maalesef değişen bir şey olmadı download 94 upload 40Realtek family controllere çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 2.5 gbps tam ikili yap uygula de test et.
Ethernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp modemi resetlemeyi dener misin?maalesef değişen bir şey olmadı download 94 upload 40
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
HIZ 100 MBPS Görünüyor burda
aynı maalesefEthernet kablosunu modemin farklı bir lan portuna takıp modemi resetlemeyi dener misin?
Ethernet kablosunda sorun olabilir farklı bir cat6 Ethernet kablosu ile dener misin?aynı maalesef
cat6 kullanıyorum zatenEthernet kablosunda sorun olabilir farklı bir cat6 Ethernet kablosu ile dener misin?
dün 1 saat boyunca 500 mbps idi ondan sonra 100e sabitlendiEthernet kablosunda sorun olabilir farklı bir cat6 Ethernet kablosu ile dener misin?