Neler Yeni

iphone klavyem donuyor ?

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
arkadaşlar merhaba iphone 7 32gb cihazım var 24 gb kullanıyorum 8gb boş bir alan var, pil ömrüm de %100 ona rağmen sadece instagramda yorum yazarken klavyem çok kasıyor bastığım harfler ekrana daha yavaş ve geç gidiyor ama dm mesajlarda bu sorun yok neyden kaynaklı olabilir

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Barış Okçu
arkadaşlar merhaba iphone 7 32gb cihazım var 24 gb kullanıyorum 8gb boş bir alan var, pil ömrüm de %100 ona rağmen sadece instagramda yorum yazarken klavyem çok kasıyor bastığım harfler ekrana daha yavaş ve geç gidiyor ama dm mesajlarda bu sorun yok neyden kaynaklı olabilir
instagramdan

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bende 2 gün önce 13 aldım ve dün klavye donuyordu dedim boşa mı para verdim...
Sanırım benden kaynaklı değil.

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 2 gün önce 13 aldım ve dün klavye donuyordu dedim boşa mı para verdim...
Sanırım benden kaynaklı değil.
Ve şu an yazdığım forumda safaride veya youtubeda aynı şey geçerli değil sadece reels yorumlarında bazen uygulamadan atıyor anlamıyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ve şu an yazdığım forumda safaride veya youtubeda aynı şey geçerli değil sadece reels yorumlarında bazen uygulamadan atıyor anlamıyorum
Bende Instagram da sorun yaşadım.

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
swiftkey klavye kullanmayı deniyin belki düzelir ben kullanıyorum normal klavyeye göre daha akıcı hissetriyor. gboard da kullanabilirsiniz
İphoneda o klavyeleri nasıl kullanacağımı bilmiyorum

Eski cihaz.Sen tuşlara bastıktan bir iki saniye sonra hızlı çekimde yazıyormuşsun gibi gözükür çözümü yok satmak istersen alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski cihaz.Sen tuşlara bastıktan bir iki saniye sonra hızlı çekimde yazıyormuşsun gibi gözükür çözümü yok satmak istersen alabilirim
Reels izlerken bazı videolar donar bazıları donmaz İnan sorunu bilmiyorum bütün cihazlarda o sıkıntı var

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reels izlerken bazı videolar donar bazıları donmaz İnan sorunu bilmiyorum bütün cihazlarda o sıkıntı var
Dostum ben cihazın eskiliği ile sorun olduğunu düşünmüyorum 8 ay önce aldım sıfır cihaz bütün uygulamalarda klavye akıcı çalışıyor fakat bir tek instagramda yorum yazarken oluşuyor yani cihaz içinde bir problem olsa instagrama özel olmaz bu donma sorunu

Top Bottom