Neler Yeni

iphone klavyem donuyor ?

Dostum ben cihazın eskiliği ile sorun olduğunu düşünmüyorum 8 ay önce aldım sıfır cihaz bütün uygulamalarda klavye akıcı çalışıyor fakat bir tek instagramda yorum yazarken oluşuyor yani cihaz içinde bir problem olsa instagrama özel olmaz bu donma sorunu
Ben de 8 senedir telefoncuyum ilerde cihaz ısınmaya başlar ve her uygulamada klavye kasacaktır ayrıca instagramda sorun var zaten istisnasız 50 adet 7 kullanmışımdır hepsinde var bu sorun çözümü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah Akman
dostum eski cihazla alakası yok eşimde 14 pro max var ondada aynı problem var

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
Ben de 8 senedir telefoncuyum ilerde cihaz ısınmaya başlar ve her uygulamada klavye kasacaktır ayrıca instagramda sorun var zaten istisnasız 50 adet 7 kullanmışımdır hepsinde var bu sorun çözümü yok
forumda bir arkadaş iphone 13 cihazında bir arkadaşın eşi de iphone 14 cihazında yaşadığını söylemiş yani eskilikle alakası yok bunu 6s kullanan arkadaşıma söyledim kendisinde bir problem olmadığını söyledi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdullah Akman
dostum ben 13 kullanıyoruım bende sorun yok esım 14 pro max kullanıyor onda bu problem var sildi tekrar yukledı flan degısmedı cozemedık malesef cozen varsa yazabılır ama bu eskılıkle alakalı degıl

Morchies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Koçak
dostum ben 13 kullanıyoruım bende sorun yok esım 14 pro max kullanıyor onda bu problem var sildi tekrar yukledı flan degısmedı cozemedık malesef cozen varsa yazabılır ama bu eskılıkle alakalı degıl
bende öyle olduğunu düşünüyorum 8 aydır bir problem olmayan telefonumda durduk yere klavyesinde kasmalar başladı

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yiğit özcan
Dostum ben cihazın eskiliği ile sorun olduğunu düşünmüyorum 8 ay önce aldım sıfır cihaz bütün uygulamalarda klavye akıcı çalışıyor fakat bir tek instagramda yorum yazarken oluşuyor yani cihaz içinde bir problem olsa instagrama özel olmaz bu donma sorunu
Doğrudur ben denemen için dedim belki sorurun çözülür diye söyledim

Teorama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Teoman ramazan
arkadaşlar merhaba iphone 7 32gb cihazım var 24 gb kullanıyorum 8gb boş bir alan var, pil ömrüm de %100 ona rağmen sadece instagramda yorum yazarken klavyem çok kasıyor bastığım harfler ekrana daha yavaş ve geç gidiyor ama dm mesajlarda bu sorun yok neyden kaynaklı olabilir
Güncellemelerden dolayı İphone 15 pro max kullanıyorum ben güncellemelerimi full yaptım hatta ios 18 beta 6. Sürümünü kullanıyorum şu anda, eşimde iphone 13 pro var onun güncellemeler hiç yapılmadı halen ios 17 de duruyor ve hiç bir sorunu yok uyumsuzluk söz konusu yani güncelleme gelsin geçecek. Uzun uzun yorum yazmayın sizde ( :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,006,155
Üyeler
159,455
Son üye
evokernestle