Arkadaşlar victus 16 var elimde. 8 ram ,ryzen5600h ve rtx 3060 ekran kartı var. Ve bu aralar bilgisayarım boş kullanımda dahi 90 dereleri görüyor. Garantisi sürüyor ama.teknik destek ilgilenmiyor.Gerçekten ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?
Boş kullanımda bu değeri görüyorsa virüs olma ihtimali biraz var.Arkadaşlar victus 16 var elimde. 8 ram ,ryzen5600h ve rtx 3060 ekran kartı var. Ve bu aralar bilgisayarım boş kullanımda dahi 90 dereleri görüyor. Garantisi sürüyor ama.teknik destek ilgilenmiyor?Alıntıyı görüntüle
Bu değerler hp için asla normal değil korsan oyun indirdiniz mi acaba?Arkadaşlar victus 16 var elimde. 8 ram ,ryzen5600h ve rtx 3060 ekran kartı var. Ve bu aralar bilgisayarım boş kullanımda dahi 90 dereleri görüyor. Garantisi sürüyor ama.teknik destek ilgilenmiyor.Gerçekten ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
Virüs olma ihitmaline karşı format attırdım.Sorun hala devam ediyorBoş kullanımda bu değeri görüyorsa virüs olma ihtimali biraz var.
Malwarebayte indirip sonuçlara bakmalısın.
Sağlam bir bakıma ihtiyacı var o zaman o laptop'un. Termal macunu yenilenip fanlar temizlenirse güzel değerlere sıcaklık düşebilir.Virüs olma ihitmaline karşı format attırdım.Sorun hala devam ediyor
Kaspersky indirip tam tarama yap virüs olma ihtimali var ayıraca görev yöneticisinden göze batam program gözüküyor var mı?Arkadaşlar victus 16 var elimde. 8 ram ,ryzen5600h ve rtx 3060 ekran kartı var. Ve bu aralar bilgisayarım boş kullanımda dahi 90 dereleri görüyor. Garantisi sürüyor ama.teknik destek ilgilenmiyor.Gerçekten ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?Alıntıyı görüntüle
windows+r yapıp MRT yaz. Tam tarama seçenegini sec biraz uzun sürer ama komple tarıyor.Virüs olma ihitmaline karşı format attırdım.Sorun hala devam ediyor
Boş kullanımda bu değeri görüyorsa virüs olma ihtimali biraz var.
Malwarebayte indirip sonuçlara
Reis pc yi alalı 1 yıl oldu ve adam akıllı kullanmadım bile yani o kadar bakım ister mi yine deSağlam bir bakıma ihtiyacı var o zaman o laptop'un. Termal macunu yenilenip fanlar temizlenirse güzel değerlere sıcaklık düşebilir.
yine de boştayken aşırı fazla bu değerlercpu boost ayarı açık olabilir
windows+r yapıp MRT yaz. Tam tarama seçenegini sec biraz uzun sürer ama komple tarıyor.
rog strix g15 var bende. performans modunda sıvı soğutmaya rağmen 88 90 görüyorduyine de boştayken aşırı fazla bu değerler