JackRyan
80+ Silver
7 8 herhalde gold brownı belkı 10 sokda 8 dıyor6tl ye geliyor tanesi normalde kaç tl?
Prime da gerekiyor muYeni hesap açıp 100tl indirim ile 48 tanesi 200tl e geliyor baya iyi
Prime gerekse bile ilk ay prime bedava zaten birsey farketmezPrime da gerekiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anneme söyledim bir alana bir bedava oluyor daha geçen vardı söyleseydin alırdım dedi bunu alsam kızacak ben böyle vaziyetin içine
Hayatında ilk kez prime alacak kişi sayısı %5 falandır herhaldePrime gerekse bile ilk ay prime bedava zaten birsey farketmez
Hocam yeni hesap aciyorsun ya ondan dolayı o hesapta hiç prime almamış oluyorsun.benmi anlatamadım?Hayatında ilk kez prime alacak kişi sayısı %5 falandır herhalde
Öyle aliexpress kafasında sürekli yeni hesap açmak mümkün mü amazonda?Hocam yeni hesap aciyorsun ya ondan dolayı o hesapta hiç prime almamış oluyorsun.benmi anlatamadım?
Ben denedim olmuştu 1 kere ama 2. Veya 3.de oluyormu bilmiyorumÖyle aliexpress kafasında sürekli yeni hesap açmak mümkün mü amazonda?
Neyse boşver zaten prime gerekmiyormuş, dediğim gibi annem 1 alana bir bedava olduğunda alırsan daha ucuz olur deyip almamı istemediBen denedim olmuştu 1 kere ama 2. Veya 3.de oluyormu bilmiyorum