Arkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.
Honda - Suzuki - Yamaha tavsiyedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
125lik motorları B ehliyet süremez. Yeni gelen yasa milletin aklını karıştırdı. B ehliyetliysen de kursa gidip ehliyet alman gerekiyor. Sadece avantajı ehliyete işlettirmeden kullanabilmek oluyor sanırım. B ehliyette ekstra kursa gidilmemişse en yüksek 49cc motor kullanır. Onları modifiyeyle 100-110 yapanlar var gizli tabi.
Arkadaşlar japon dışında motor önermiyorum. Japonun ölüsü çinin dirisinden iyidir lafına katılıyorum. Param yok ama sıfır almak istiyorum diyenlere hint önerebilirim belki pulsar bajaj iyidir yine.
Honda - Suzuki - Yamaha tavsiyedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
125lik motorları B ehliyet süremez. Yeni gelen yasa milletin aklını karıştırdı. B ehliyetliysen de kursa gidip ehliyet alman gerekiyor. Sadece avantajı ehliyete işlettirmeden kullanabilmek oluyor sanırım. B ehliyette ekstra kursa gidilmemişse en yüksek 49cc motor kullanır. Onları modifiyeyle 100-110 yapanlar var gizli tabi.
alacağınız tek çinli kanuni olsun.
rks parça getirtmez bakmaz
arora zaten parça sorunluydu şimdi bahaneleri var fabrikaları yandı
kanuni e kuralkan a bağlı direk siteden online parça siparişi yapabiliyorsun. biz arora beatrix i uyumlu olduğu için kanuni seha dan tamamlıyoruz.
not: 125 - 150 cc scooterlardan bahsediyorum!
eğer ki çinliler bu piyasaya girmeseydi ne honda nede yamaha alabilirdiniz. 2. elini sıfırın 2 katı fiyatına alırdınız.
az kafanızı kaldırın çevreye bakın ne kadar çok newlight - sportini - beatrix - seha - dirft l - cappucino vs var. peşin fiyatına 12 taksit verdiler çin motorlarını.
ben beatrix i aldığım zaman 140 bin liste fiyatı olan pcx bayide yok ve peşin para gerekiyordu. 2. elde sıfır fiyatınaydı daha eskilerde abs siz motordu. abs siz motora beni bindirtemezsin. o hatayı bir kez yaptım. 115 e 150cc beatrix i 12 taksit e aldım. arka ön abs li. motor cidden güzel tek sıkıntı bayi parça onuda honda pcx 150 cc uyumlu olduğu için tamamlıyoruz. 40 bine gelmiş kuryeler var hala memnunlar motordan.
çin motoru tercih etcekseniz kanuni yi 1. sıraya koyun ve aldığınız çin motorun motor kısmı japon grubu kopyası olsun ilerde bakımlarda rahat parça temini yaparsınız.
Hocam konudaki motora gelecek olursak pek anlamıyorum motordan ama internette araştırınca 40k civarına 9 taksitli 125cc motor bulunuyor. Bunu avantajlı yapan nedir? Başlangıç için düşük seviyeli bir şeyler bakıyorum ne alsam kararsızım.
Üstat kuzenim drift L aldı memnun kalmadı motor güzeldi aslında ama çok sorun çıkardı. Parçaları çok dandik diyor. O fiyat bandında Tvs raider öneriyormuş. Yine honda yamaha bakabilirsin 125lik.
Sıfır alacaksan bazı honda bayileri taksitte yapıyor.