Neler Yeni

İNCE HESAP ASUS MONİTÖR PANEL AYRIK

batyrkhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Batu
Merhaba ince hesaptan aldığım Asus marka Asus TUF Gaming VG24VQ1B modelli Monitörün sol üst kısmında panelle kasa arasında bir ayrınlık var ve oradan ışık sızıyor İnce Hesap Asusla iletişime geçmemi gerektiğini söyledi Asusta teknik servise iletmemi ya da incehesapla tekrar konuşmamı istedi ama İnce Hesap biz fabrika çıkışlı ürün gönderiyoruz diyerek pek sorumluluk üstlenmedi bu durumda ürün için iade veya değişim talep etme hakkım var mı yoksa Tamire mi yollamalıyım ?

Ekler

• 178EDBF0-E93C-4CE5-A396-C1DBD46081E8.jpeg
    178EDBF0-E93C-4CE5-A396-C1DBD46081E8.jpeg
    245.4 KB · Hit: 44

Bünyamina

80+ Platinum
Merhaba ince hesaptan aldığım Asus marka Asus TUF Gaming VG24VQ1B modelli Monitörün sol üst kısmında panelle kasa arasında bir ayrınlık var ve oradan ışık sızıyor İnce Hesap Asusla iletişime geçmemi gerektiğini söyledi Asusta teknik servise iletmemi ya da incehesapla tekrar konuşmamı istedi ama İnce Hesap biz fabrika çıkışlı ürün gönderiyoruz diyerek pek sorumluluk üstlenmedi bu durumda ürün için iade veya değişim talep etme hakkım var mı yoksa Tamire mi yollamalıyım ?
İade etme hakkın var tabi ki de.

batyrkhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onlar açılmamış ürünler için sanırım bunu açtığım için sürekli asusa yönlendiriyorlar asusta ya incehesapla konuşun iade değişim yapsınlar ya da Teknik servisimiz tamir etsin diyorlar yani tamirdense değişim veya iadeyi tercih ederim

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
mecit burak kılıç
şu monitör mevzusundan millet ne çekti bukadar ya forumdaki konuların %30u kırık monitör iade monitörden

batyrkhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Batu
İade etme hakkın var tabi ki de.
Reis vallaha İnce Hesap pekte sorumluluk almıyor Teknik servise gidince iade veya değişim raporu alsa değişim yaparlar herhalde forumda biraz denk geldim haftalarca bekleyip iade alamayan vs olmuş

Ekler

• 10909528-8744-4E58-B009-75C5C57C4657.jpeg
    10909528-8744-4E58-B009-75C5C57C4657.jpeg
    238.2 KB · Hit: 14

Bünyamina

80+ Platinum
Reis vallaha İnce Hesap pekte sorumluluk almıyor Teknik servise gidince iade veya değişim raporu alsa değişim yaparlar herhalde forumda biraz denk geldim haftalarca bekleyip iade alamayan vs olmuş
1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.
Böyle bir kanun var.

batyrkhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Batu
1. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.
Böyle bir kanun var.
Yani reis öylede sss kısmına açılan ve tekrar satışı mümkün olmayan ürünler için iade yapmayız diyorlar biz fabrika çıkışlı ürün gönderdiğimiz için sorumlu varsa da Asustur onlarla konuşun diyorlar yani iadeye göndersem test aşaması falan filan derken 20-25 gün sürebiliyor diyorlar bayağı arada kaldım yapmam gereken konusunda

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam onlar açılmamış ürünler için sanırım bunu açtığım için sürekli asusa yönlendiriyorlar asusta ya incehesapla konuşun iade değişim yapsınlar ya da Teknik servisimiz tamir etsin diyorlar yani tamirdense değişim veya iadeyi tercih ederim
Teknik servisten de değişim veya değişim raporu/iade alabilirsin.

Bünyamina

80+ Platinum
Yani reis öylede sss kısmına açılan ve tekrar satışı mümkün olmayan ürünler için iade yapmayız diyorlar biz fabrika çıkışlı ürün gönderdiğimiz için sorumlu varsa da Asustur onlarla konuşun diyorlar yani iadeye göndersem test aşaması falan filan derken 20-25 gün sürebiliyor diyorlar bayağı arada kaldım yapmam gereken konusunda
Hepsiburada ve amazon böyle bir şey yapmıyorlar.
Hepsiburada dan aldığım laptop modelinin ekranında yukarıdan aşağıya çizgi vardı. İade nedeni gösterip iade ettim. Servis felan uğraşamadım. İade talebi açtım gitti.
Benzer bir şekilde amazonda da ürünü aldım kullandım ürün beklentilerimi karşılamadı iade ettim. Paketi felan açtım. Tekrar satışa ne kadar uygun bilemiyorum. Sonuçta alıyorlar.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
14 gün içinde iade hakkın var servise göndermene gerek yok, zaman kazanmak için çakallık yapıyorlar o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,537
Üyeler
159,169
Son üye
Furkanxko
Top Bottom