laptopu yeni aldım yükseltmeyi ilerde yapıcam geçenlerde indirmiştim hafif bi kasma olunca sildim bir sıkıntı olurmu yani laptopu yavaslatırmıyeter rami 16 yapsan daha iyi olur bu zamanda 8 yetmiyo
tamamdır bir sıkıntı çıkmazsa yakında yükselticem zaten 16 yaKompleks bir şey yapmayacaksan Unity için yeterli gibi. RAM sıkıntı çıakrabilir ama yoğun modeller kullanılmazsa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yükseltmişken 32 yap doya doya kullan.tamamdır bir sıkıntı çıkmazsa yakında yükselticem zaten 16 ya
32 yapsam çok pahalıya gelicek 16 yapmam için sadece 8 gb alıcamYükseltmişken 32 yap doya doya kullan.
görev yöneticisini aç başlangıça bas win11 ise 3. veya 4. simgeye bas etkin olanları devre dışı bırak, unity kullancan diye pc yavaşlamazlaptopu yeni aldım yükseltmeyi ilerde yapıcam geçenlerde indirmiştim hafif bi kasma olunca sildim bir sıkıntı olurmu yani laptopu yavaslatırmı
şeyi eklemeyi unuttum 8gbde 900p 16gbde 1080pgörev yöneticisini aç başlangıça bas win11 ise 3. veya 4. simgeye bas etkin olanları devre dışı bırak, unity kullancan diye pc yavaşlamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yükleniyor...
www.epey.com
bunlardan birini alabilirsin ben xaser aldım 8 gömülüydü şuan 16gb baya performans arttı, mesela valorantda 1600x900 performans modunda 85 fps alıyodum şimdi pil tasarrufunda 140 civarı işlemcim 5700u
unity kapalıyken kasma yaparmı pcgörev yöneticisini aç başlangıça bas win11 ise 3. veya 4. simgeye bas etkin olanları devre dışı bırak, unity kullancan diye pc yavaşlamaz
Yükleniyor...
www.epey.com
bunlardan birini alabilirsin ben xaser aldım 8 gömülüydü şuan 16gb baya performans arttı, mesela valorantda 1600x900 performans modunda 85 fps alıyodum şimdi pil tasarrufunda 140 civarı işlemcim 5700u
şeyi eklemeyi unuttum 8gbde 900p 16gbde 1080p
ne yaptığına bağlı bişey yapmazsan neden kassın zaten bu arada işlemcin neunity kapalıyken kasma yaparmı pc
i 5 12. nesilne yaptığına bağlı bişey yapmazsan neden kassın zaten bu arada işlemcin ne