tabii ki fark olur ama hani kullanılmayacak kadar yavaş olur mu oyun felan oynamıyorum sadece konuşmak ve günlük işler için alacagım fotograf hiç çekmemSence yaşar mısın dostum
7 ile 8 arasında çok fark yok sanırımIphone 14 den en az 8 gibi cihaza geçsen iyi olurdu. İşini belki görür ama aşırı fark var. Keyif vermeyecektir.
alınmaz iphone un 7-8-se2-se3 serilerinde batarya çok az bir günü bile çıkaramıyorsun üstüne batarya yüzde 90 ın altına indigi an hiç günü bile çıkaramıyorsun powerbank ile gezmen gerekiyor en düşük alacagın telefon iphone 11 olmalı2.000 TL'ye İphone 7 alınır mı ? cihazın kasasında hafif vuruklar var herşeyi çalışıyor sadece ekranı degişmiş .
hız olarak nasıldır önceki Telefonum İphone 14 dü aşırı fark yaşarmıyım
Hocam paramız olsa alacagız , keyfimden 7 almıyorum 4.000 TL'ye kadar param var . başka önerin var mı ?alınmaz iphone un 7-8-se2-se3 serilerinde batarya çok az bir günü bile çıkaramıyorsun üstüne batarya yüzde 90 ın altına indigi an hiç günü bile çıkaramıyorsun powerbank ile gezmen gerekiyor en düşük alacagın telefon iphone 11 olmalı
boş yorumlar yapılmış 2bine ne alacaksın başka android bakmıyorsan2.000 TL'ye İphone 7 alınır mı ? cihazın kasasında hafif vuruklar var herşeyi çalışıyor sadece ekranı degişmiş .
Hocam plusta alabilirm fakat ben büyük telefon sevmiyorum zaten beni 1 sene idare etsin yeter , pil konusunda ise bir powerbank alır idare ederim.boş yorumlar yapılmış 2bine ne alacaksın başka android bakmıyorsan
7 plus düşürmeye çalış
Bütçeyi biraz daha artır hocam temiz iPhone X al & 8 Plus & 7 Plus bunlardan başka cihaz önermek açıkcası o fiyat da yok2.000 TL'ye İphone 7 alınır mı ? cihazın kasasında hafif vuruklar var herşeyi çalışıyor sadece ekranı degişmiş .