LoserIl
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ne olur ne olmaz yalan olmasın diye öyle dedim yoksa bana sorsan kesin bence deMuhetemelen değil kral kesin iptal olacak
Ne olur ne olmaz yalan olmasın diye öyle dedim yoksa bana sorsan kesin bence deMuhetemelen değil kral kesin iptal olacak
Kral vatan yedirirmi sence o bilgisayarıNe olur ne olmaz yalan olmasın diye öyle dedim yoksa bana sorsan kesin bence de
Uğraşmaya değmezMakul bi fiyata yükseltip alttaki parçalarla, thhye mi başvursam
Hocam geçmiş olsun kazıkladılar sizi ben 2700'e aldımAlıntıyı görüntüle
Havale ile oluyor gibi
basvursan bıle kabul etmezler stogu bıten sıstemlerın fıyatını felan yukseltıyorlarmıs gecenlerde sordumMakul bi fiyata yükseltip alttaki parçalarla, thhye mi başvursam
Teşekkür ederim. Öylesine dedim zaten, uğraşamam onunla, 2.700'e sistem montajsız aldım, takılsın öyle zaten yarın iptal ederlerUğraşmaya değmez
Bu arada Doğum günün kutlu olsun
Ben extra 1 TB ssd taktım o yüzdenHocam geçmiş olsun kazıkladılar sizi ben 2700'e aldım
huuwwwBen extra 1 TB ssd taktım o yüzden
Keşke yedirse afiyetle gömerdimKral vatan yedirirmi sence o bilgisayarı
Rica ederimTeşekkür ederim. Öylesine dedim zaten, uğraşamam onunla, 2.700'e sistem montajsız aldım, takılsın öyle zaten yarın iptal ederler
2500 Liraya 4080Super ne giderdi be üstüne bir de limonlu soda öfffKeşke yedirse afiyetle gömerdim
Limonlu soda fiyatı 2500 liraya daha yakın ;-; keşke tam tersi olsa2500 Liraya 4080Super ne giderdi be üstüne bir de limonlu soda öfff
Aga beeeLimonlu soda fiyatı 2500 liraya daha yakın ;-; keşke tam tersi olsa