Neler Yeni

Rehber Ücretli Steam/Epic/Ubisoft DLC'leri bedavaya alma (CreamAPI)

Korsan oynamayın. Ayrıca bu program bazı oyunlarda ban yemenize sebep olabilir. Oyun onlinesa ban yedirtir mi diye araştırın. Ayrıca Battleye ve EAC korumalı oyunlarda çalışmayabiliyor. Ama araştırırsanız onun da çözümü bulunabilir

Yenilenen versiyonu kurmak daha kolay ve artık Epic Games Launcher ve Ubisoft Connect'i de destekliyor.

Öncelikle .NET Desktop Runtime 8.0.4 programını indirip kurun.

Sonra CreamInstaller dosyasını indirin (korsan sayıldığı için link vermem yasak.) Açınca yüklü oyunlarınızın açıldığı şöyle bir ekran gelcek. Buradan istediğin oyunu seçin. Sonra Save ve sonra Load'a basın.

Ekran Görüntüsü (23).png

Yaptıktan sonra böyle bir ekran gelecek. Oyunun yanındaki + tuşuna basınca oyunun DLC'leri çıkar. İstediğiniz DLC'leri seçip "Generate and Install"'a basın ve bu kadar. Çalışmazsa "Koloader" tikini kaldırmayı veya oyunun adını aratıp hangi .dll dosyasını seçmeniz gerektiğini araştırın (orada .dll dosyası seçme dropdown menüsü var.) Bir sitede yazıyor ama o site de korsan site yani onu da bulmanız gerek.

Ekran Görüntüsü (24).png

Son düzenleme:

Cihangir

80+ Gold

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güzel bir konu, konu ve nitelikli anlatımın için teşekkürler. Ama umarım yakın zamanda kapatılır bu bug steam tarafından. :)
2 yıl geçmiş daha kapanmadı hatta programı kurmak daha da kolaylaştı. Dosya seçmek başka şeyler indirmeye gerek de yok tek bir program indiriyorsun her şeyi yapıyor kendi kendine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Münib Erdem İpekçi
Arma3 de böyle bi hata veriyor ustam--->[BİLGİ] Dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\steam_api64.dll".

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Arma3 de böyle bi hata veriyor ustam--->[BİLGİ] Dosyanın yüklenmesi engellendi: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\steam_api64.dll".
Battleye korumali oyunlarda çalışmıyormuş. Ama bunla bazı DLC'ler çalışabiliyormuş. Nasıl kullanılıyor ben de bilmiyorum ilk defa gördüm

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güzel bir konu, konu ve nitelikli anlatımın için teşekkürler. Ama umarım yakın zamanda kapatılır bu bug steam tarafından. :)
Hatta Epic Games ve Ubisoft Connect desteği bile gelmiş.

Egel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet
Ben Steam mağazadan kalkan bir oyunun DLC'lerini açmak için kullandım oyun offline ve oldu çok teşekkür ederim.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güncel haliyle şu anki arasında fark var mı yapma aşamasında ?
İndirdiğin oyuna yapıyorsun Steam hesabına eklemiyorsun dlcyi ondan olmuyordur ama Steamde belki diğer launcherlar farklı çalışıyordur

Top Bottom