bende olsam kesinlikle almazdım. böyle bir güzelliğin sdr parlaklığı 500 nit altı olmamalı. sürekli hdr modunda kullanmakta gözleri daha çok yorucaktır.sırf 250 nit diye almıyorum bende çok can sıkıcı bi durum ve hdr kullanmak istemiyorum.
ben sana dedim sabret al diye ahaha.Ekran almasaydım almıştım o kadar bekledim bu monitörü şaka gibi ya valla bişi demiyorum
500 nit sürdürülebilir SDR parlaklığı olan bir OLED bulmada başarılar.bende olsam kesinlikle almazdım. böyle bir güzelliğin sdr parlaklığı 500 nit altı olmamalı. sürekli hdr modunda kullanmakta gözleri daha çok yorucaktır.
Hangi monitörde otomatik parlaklık ayarlama görmüşte bunda görememiş merak ettim
benimde hevesim çok kırıldı valla.bu monitörü alacaktım fakat 250 nit olmamış.
televizyonla monitörü karıştırmış.Hangi monitörde otomatik parlaklık ayarlama görmüşte bunda görememiş merak ettim
Gurme yorumlar işte, sonra okuyanlar diğerlerinde var bunda yok sanıyor.televizyonla monitörü karıştırmış.
işin enteresanı forumdan da inanan var bu yorumlara yani.Gurme yorumlar işte, sonra okuyanlar diğerlerinde var bunda yok sanıyor.
otomatik parlaklık diye bir özellik bende görmedim ama ordan çıkardığım tek yararlı yorum, çok fazla ayar kurcalayarak doğal rengi bulamaması 250 nit msı monitörde bunu yaşamıştım bu durumu o yüzden uzak durmak istiyorum panel farkıda var tabiHangi monitörde otomatik parlaklık ayarlama görmüşte bunda görememiş merak ettim