🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) Monitör 24.439 TL

OLED MONİTÖR KULLANMAK ÇOK TEHLİKELİ (Para yoksa)
Bende yok 🥲

Hint dalisi

• Beğen
Reaksiyonlar: Qpre
Monitör ü kullanıyorum Amazon’dan almıştım.Bildiğim kadarı ile ölü pixel garantisi mevcut Samsung un ,gayet güzel monitör.

soktumun 32inç aylardır bekliyorum cıkmadı puhh samsung diye sıfatına diğer markaların stok eritmesini bekliyor hain panel genelde kendisine ayit.

Gerçekten ya piyasaya çıkalı 4 ay civarı oldu Türkiye’de halen yok. Beklemedeyiz.
dell 32 yok bu yok auros geldi stok bitti u2p var fiat faiş tek farkı display port 2.1 msi urx pahalı yok upx var istemiyorum lg kötü yok asus faiş fiyat çok boktan bir durum yaşıyoruz.

dell 32 yok bu yok auros geldi stok bitti u2p var fiat faiş tek farkı display port 2.1 msi urx pahalı yok upx var istemiyorum lg kötü yok asus faiş fiyat çok boktan bir durum yaşıyoruz.
Hocam lg gelse gene sıkıntı yok çünkü onun 4k/240hz 1k/480hz modları var. Ama yok lg de gelmiyo samsung da. O gelenler msi fln da hep qd-oled zaten.

Hocam lg gelse gene sıkıntı yok çünkü onun 4k/240hz 1k/480hz modları var. Ama yok lg de gelmiyo samsung da. O gelenler msi fln da hep qd-oled zaten.
sevmedim bütün marka geliyor sevdiğimiz ürün gelmiyor ve gsync desteği yok coğunu adaptive ve amd free syn mevcut gysnc olan piyasada yok .D

Geri