aynen 8 yıllık menüde bile ısınan konsola hayvan gibi para dökelim değil mi, üst segment oyunları konuşmuyorum bileAlınmaz knk biriktirip ps4 slim al net kötü performansı 30 fps alabiliyorsan şükür et yani o derece bir konsol
aynen 8 yıllık menüde bile ısınan konsola hayvan gibi para dökelim değil mi, üst segment oyunları konuşmuyorum bileAlınmaz knk biriktirip ps4 slim al net kötü performansı 30 fps alabiliyorsan şükür et yani o derece bir konsol
xbox series s için 10k vereceğime 7k ya temiz bir ps4 alırım daha iyi üst segment oyunları katma zaten bu aralıktaki konsollara.bunun yanında ps4 ün performansı daha iyi daha ucuz olmasına rağmen bakımını yaptırdınmı 7/24 oyna sorun yapmaz 5 senedir arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı da çıkarmadı şimdiye kadaraynen 8 yıllık menüde bile ısınan konsola hayvan gibi para dökelim değil mi, üst segment oyunları konuşmuyorum bile
Yav sus allah aşkına desteği bitmiş oyun gelmiyor o konsola gidip series s yerine PS4 öneriyor ayrıca series s tek kolu 7300 tl ye bile bulunuyorxbox series s için 10k vereceğime 7k ya temiz bir ps4 alırım daha iyi üst segment oyunları katma zaten bu aralıktaki konsollara.bunun yanında ps4 ün performansı daha iyi daha ucuz olmasına rağmen bakımını yaptırdınmı 7/24 oyna sorun yapmaz 5 senedir arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı da çıkarmadı şimdiye kadar
+ Garanti de varxbox series s için 10k vereceğime 7k ya temiz bir ps4 alırım daha iyi üst segment oyunları katma zaten bu aralıktaki konsollara.bunun yanında ps4 ün performansı daha iyi daha ucuz olmasına rağmen bakımını yaptırdınmı 7/24 oyna sorun yapmaz 5 senedir arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı da çıkarmadı şimdiye kadar