Sıfırdan kurulum öneririm.Yardımınızı bekliyorum.
aynısı bendede oldu bugün hemde yapman gereken sistemine göre değişir bu o yazıyı çevirip neye tıklamanı istiyosa ona tıklaman lazım kardeşim misal bende galiba c yazıyodu tıkladım açıldı ama bu arada o hayayı aldıktan sonra pc eskisi gibi çalışmıyodu oyunlar vs açılmıyodu sürekli hata alıyodum sıfırlayarak çözdüm benYardımınızı bekliyorum.
Y tuşuna bastım bekliyorumaynısı bendede oldu bugün hemde yapman gereken sistemine göre değişir bu o yazıyı çevirip neye tıklamanı istiyosa ona tıklaman lazım kardeşim misal bende galiba c yazıyodu tıkladım açıldı ama bu arada o hayayı aldıktan sonra pc eskisi gibi çalışmıyodu oyunlar vs açılmıyodu sürekli hata alıyodum sıfırlayarak çözdüm ben
Açıldı şuan bilgisayaraynısı bendede oldu bugün hemde yapman gereken sistemine göre değişir bu o yazıyı çevirip neye tıklamanı istiyosa ona tıklaman lazım kardeşim misal bende galiba c yazıyodu tıkladım açıldı ama bu arada o hayayı aldıktan sonra pc eskisi gibi çalışmıyodu oyunlar vs açılmıyodu sürekli hata alıyodum sıfırlayarak çözdüm ben
ya orda yeni işlemci takıldığı için bi kaç ayar vs yap diyoda salla gitsin o bişi değil hayırlı olsun bu arada kralY tuşuna bastım bekliyorum
yani sorun yok rahat olabilirsinya orda yeni işlemci takıldığı için bi kaç ayar vs yap diyoda salla gitsin o bişi değil hayırlı olsun bu arada kral
sorun varmı pekiY tuşuna bastım bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıldı şuan bilgisayar
y bas geç açılacak pcYardımınızı bekliyorum.
biosa gir ayarların sıfırla xmp falan aç devam etY tuşuna bastım bekliyorum
Açıldı şuan bilgisayar
şimdi format at en temiziY tuşuna bastım bekliyorum
Açıldı şuan bilgisayar
ya orda yeni işlemci takıldığı için bi kaç ayar vs yap diyoda salla gitsin o bişi değil hayırlı olsun bu arada kral
yani sorun yok rahat
Bilgisayara format mı atayımşimdi format at en temizi
Suanlik yok biosta ayar yapıyorumya orda yeni işlemci takıldığı için bi kaç ayar vs yap diyoda salla gitsin o bişi değil hayırlı olsun bu arada kral
yani sorun yok rahat olabilirsin
sorun varmı peki
eğer kullanmada sorun yoksa gerek yok olduğu gibiyse atma ama eğer oyunlar vs bende olduğu gibi açılmıyo yada hata alıyosan at gitsin bişi olmazBilgisayara format mı atayım
Yeni taktım suanlik oyun vs girmedim girince deneyeyim teşekkürlereğer kullanmada sorun yoksa gerek yok olduğu gibiyse atma ama eğer oyunlar vs bende olduğu gibi açılmıyo yada hata alıyosan at gitsin bişi olmaz
rica ederim kardeşim hayırlı olsun işlemciYeni taktım suanlik oyun vs girmedim girince deneyeyim teşekkürler