Neler Yeni

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Öyle yatırım tavsiyesi değil merak etmeyin.

Sizin elinize aylık bir miktar biriktirebileceğiniz para geçiyor, bu parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Örnek: Ben şu anda paranın %60'ını altın, %30'unu borsada hisse, %10'unu da kripto şeklinde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerden fikir alınca bu oran belki değişir. Siz olsanız nasıl bir oran kurardınız, bunlar haricinde yatırım yapacak bir şey varsa onu da oranlara ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.

Bünyamina

80+ Platinum
Öyle yatırım tavsiyesi değil merak etmeyin.

Sizin elinize aylık bir miktar biriktirebileceğiniz para geçiyor, bu parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Örnek: Ben şu anda paranın %60'ını altın, %30'unu borsada hisse, %10'unu da kripto şeklinde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerden fikir alınca bu oran belki değişir. Siz olsanız nasıl bir oran kurardınız, bunlar haricinde yatırım yapacak bir şey varsa onu da oranlara ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.
Gayet garanticisin. Ben beğendim oranlarını. Bana göre on numara yönelim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben olsam kriptoya bulaşmazdım %65 altın, %35 hisse daha iyi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen borsanda %10 altınında %4 kazan brom biz 3x leri götürelim sıkıntı yok :D
Hocam havadan para gelse hiç altın almam borsa ya da kripto yaparım ama işte para çalışıp da kazandığın bir para olunca kripto da kaybetsen adamı bunalıma sokar. Şimdi sen bugün 3x kazanırsın yarın 5x de kaybedebilirsin belli olmaz

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Onur
youtubeden yatırım danışmanı dinlesen daha iyi olur.sepet iyidir.kriptocu arkadaşlar siz 10x kazanırken 10xde kayip edebiliyorsunuz.kayip ederken ağlamazsanız denemesi bedava.ben yıl başından beri faizdeyim.çıkmayı düşünüyorum yakın zamanda gayet yeterli miktarda kazandırdı.risksiz yatırım

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Hocam havadan para gelse hiç altın almam borsa ya da kripto yaparım ama işte para çalışıp da kazandığın bir para olunca kripto da kaybetsen adamı bunalıma sokar. Şimdi sen bugün 3x kazanırsın yarın 5x de kaybedebilirsin belli olmaz
kriptoda yapacağın yatırım meme coine olursa böyle olur ama bir projeye inanıp ona yatırım yaparsan kriptoda kazanmama ihtimalin yok kriptoda borsa gibi aslında ama bu meme coinler yüzünden insanlar yanlış anlıyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Berk
Kripto kumardır. Herkesin kazanma ümidiyle girdiği bir yer olamaz. Borsa ise yatırım yeridir, şirkete ortak olma yeridir. Kısa zamanda kazanç yöneliminde olanlar her daim kaybetmeye mahkumdur çünkü kazanç bittiğinde son durak her zaman sıfır olacaktır, lakin kazanç devam ettikçe daha fazla kazanma arzusu(hayalleri) devam edecektir. Hayatta bazı fırsatlar yakalanır, değerlendirilir bu başka bir mevzu.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Etf den sonra kripto benim için bitti kripto amerikanin elinde tamamen şu anda para basiliyor deli gibi artmasi lazim ama pek hareketliliği yok altin bile kârlılıkta bitcoini geçti etf onayından sonra (3 4 yıllık grafiklerden bahsetmiyorum etf geldiği zamandan sonraki grafikden bahsediyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom