Neler Yeni

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
youtubeden yatırım danışmanı dinlesen daha iyi olur.sepet iyidir.kriptocu arkadaşlar siz 10x kazanırken 10xde kayip edebiliyorsunuz.kayip ederken ağlamazsanız denemesi bedava.ben yıl başından beri faizdeyim.çıkmayı düşünüyorum yakın zamanda gayet yeterli miktarda kazandırdı.risksiz yatırım
Önerebileceğin yatırım danışmanı var mıdır?
Bi Mert Başaran'ı biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kripto kumardır. Herkesin kazanma ümidiyle girdiği bir yer olamaz. Borsa ise yatırım yeridir, şirkete ortak olma yeridir. Kısa zamanda kazanç yöneliminde olanlar her daim kaybetmeye mahkumdur çünkü kazanç bittiğinde son durak her zaman sıfır olacaktır, lakin kazanç devam ettikçe daha fazla kazanma arzusu(hayalleri) devam edecektir. Hayatta bazı fırsatlar yakalanır, değerlendirilir bu başka bir mevzu.
Bende öyle düşünüyorum hocam. Bence uzun vadedeki kazanca yatırım denir. Kısa vadedeki kazanca kumar denir. Al sat haricinde.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Donald
Kripto en çok para kazandırma potansiyeline sahip ama en çok kaybettirme potansiyeline de sahip. Tecrübeden biliyorum :) Şuan ki kripto fiyatları ile bir kaç yıl önceki kripto fiyatlarına bakar mısınız?
kankacım seni ikna eden fiyat beni teknoloji

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Altın zengin etmez sadece kazandırır. Para için sadece borsa.

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Şuan Amerikan borsası ucuzladı bence oraya bir miktar yatırım yapmayı düşünebilirsinix

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Shoto Todoroki
Öyle yatırım tavsiyesi değil merak etmeyin.

Sizin elinize aylık bir miktar biriktirebileceğiniz para geçiyor, bu parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Örnek: Ben şu anda paranın %60'ını altın, %30'unu borsada hisse, %10'unu da kripto şeklinde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerden fikir alınca bu oran belki değişir. Siz olsanız nasıl bir oran kurardınız, bunlar haricinde yatırım yapacak bir şey varsa onu da oranlara ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.
Gayet iyi oranlar kripto zaten şuan çok kötü durgun zamanında bence bulaşmasanda olur gayet garantici oranlar olmuş.Ayrıca amerikan borsasına girebilirsin tavsiye ederim.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Öyle yatırım tavsiyesi değil merak etmeyin.

Sizin elinize aylık bir miktar biriktirebileceğiniz para geçiyor, bu parayı nasıl değerlendirirsiniz?

Örnek: Ben şu anda paranın %60'ını altın, %30'unu borsada hisse, %10'unu da kripto şeklinde değerlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerden fikir alınca bu oran belki değişir. Siz olsanız nasıl bir oran kurardınız, bunlar haricinde yatırım yapacak bir şey varsa onu da oranlara ekleyebilirsiniz. Teşekkürler.
Altın yatırım aracı değildir, bu konuda yanlış anlaşılma olmasın ama oranlar güzel. Altından eğer birkaç hafta önce alım yaptıysan kısa vadede temiz kâr bırakmıştır şu anki krizlerden ötürü. Fed faiz indirdiği zaman altında daha da bir yükselme olacak. Borsada hisseden kasıt bist ise fena değil global firmalardansa muazzam. Kripto ise olması gerektiği gibi eğer ilgileniyorsanız payını arttırabilirsiniz bir nebze.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,066
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şuan Amerikan borsası ucuzladı bence oraya bir miktar yatırım yapmayı düşünebilirsinix
Gayet iyi oranlar kripto zaten şuan çok kötü durgun zamanında bence bulaşmasanda olur gayet garantici oranlar olmuş.Ayrıca amerikan borsasına girebilirsin tavsiye ederim.
ABD borsasına Türk borsası gibi hemen girilmiyor galiba bilmiyorum nasıl girilir

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Shoto Todoroki
ABD borsasına Türk borsası gibi hemen girilmiyor galiba bilmiyorum nasıl girilir
bankanızdan yurt dışı hesap açıp yapabiliyorsunuz diye biliyorum bi arkadaşım öyle yapıyordu. midas diye bir yatırım uygulaması var ordan da hepsini değil ama abd borsasının en bilindik hisselerini alabiliyorsun galiba.

Janvier

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burak
Getirisi borsaya göre biraz daha düşük olsa da banka fonu da alınabilir.

Satriani

80+ Bronze
Oranlar güzel, daha çok uzun vade garanti ve geleceğe yatırım şeklinde. Herkesin risk algısı farklıdır tabi, o yüzden de herkesin bireysel düşünerek bu sepeti yapması en doğrusu olur. Kimisine kolay paralar akıyodur, o zaman tabii ki daha fazla katlamak için yüksek risklere girer ama ortalama bi' vatandaş her zaman kendini bir noktada garantiye almak zorunda. Şahsen Kripto'nun da ileride daha fazla değerleneceğini düşünüyorun, sadece o tarafın da sağlam olanlarına girmek yine en mantıklısı diye düşünüyorum.
Bu konularda yeterli bilgisi olmayanlar için de yine Fon'lar da uzun vadede mantıklı seçenekler arasında, fakat son dönem o taraf için bazı vergi/kesinti durumları konuşuluyor, incelemek lezım...

Top Bottom