BeerDrinker
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Tugay Kuru
Hemen çökün arkadaşlar.
5 aydır kullanıyorum ve piyasadaki en iyi ürünlerden olabilir bu segmentte.
2K 260Hz IPS, Pivot var, HDR var, hoparlör var. Renkler çok iyi daha iyisi yok.
Nisan ayında amazondan 15100 tl ye almıştım şaka gibi.
Edit 22 Eylül - Asus Geri Ödeme Periyodu için satın alma tarihi 23 Eylülde bitiyor.
Edit 22 Eylül - Vatan Bilgisayara da eklenmiş. 11409 tl ve peşin fiyatına çoğu bankaya 3 taksit var. 650 tl de Asus geri ödemesi Vatan Bilgisayarda da geçerli.
Edit: 17 Eylül - Fiyat 100 tl daha inmiş ve alan arkadaşlar çok memnun kalmış.
Edit: Eklemeyi unutmuşum 650 tl de geri ödemesi var Asusun 10850 tl ye geliyor.
Edit2 : Akakçede görülen diğer satıcılar Gaming gen tr nin yan firmaları. Diğer düzgün firmalar aynı ürünü 15 bin tl civarına satmaktadır.
Edit3 : Aşağıda yorumlarda bir kaç tane işkembeden sallayan indirim yok yav diyen bu forumda olmaması gereken kişileri takmayınız. Monitörü aldığım nisan ayından beri fiyatını hobi olarak takip ediyorum.
Volkan Oyun Kuvvetleri inceleme videosu:
5 aydır kullanıyorum ve piyasadaki en iyi ürünlerden olabilir bu segmentte.
2K 260Hz IPS, Pivot var, HDR var, hoparlör var. Renkler çok iyi daha iyisi yok.
Nisan ayında amazondan 15100 tl ye almıştım şaka gibi.
Edit 22 Eylül - Asus Geri Ödeme Periyodu için satın alma tarihi 23 Eylülde bitiyor.
Edit 22 Eylül - Vatan Bilgisayara da eklenmiş. 11409 tl ve peşin fiyatına çoğu bankaya 3 taksit var. 650 tl de Asus geri ödemesi Vatan Bilgisayarda da geçerli.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™
www.gaming.gen.tr
Edit: 17 Eylül - Fiyat 100 tl daha inmiş ve alan arkadaşlar çok memnun kalmış.
Edit: Eklemeyi unutmuşum 650 tl de geri ödemesi var Asusun 10850 tl ye geliyor.
Edit2 : Akakçede görülen diğer satıcılar Gaming gen tr nin yan firmaları. Diğer düzgün firmalar aynı ürünü 15 bin tl civarına satmaktadır.
Edit3 : Aşağıda yorumlarda bir kaç tane işkembeden sallayan indirim yok yav diyen bu forumda olmaması gereken kişileri takmayınız. Monitörü aldığım nisan ayından beri fiyatını hobi olarak takip ediyorum.
Volkan Oyun Kuvvetleri inceleme videosu:
Ekler
Son düzenleme: