Ben Hepsiburada 4060ti almıştım hiç sorun yaşamadım satıcıya dikkat edit alırsanız başınız ağrımaz ama Hepsiburada zaten yardımcı oluyor bu tür konulardahepsi buradada 4070 gaming x slim 25 k ya düşmüş sizce alınır mı? 25 kişi almış hepside 5 yıldız ben almayı düşünüyorum eğer onu alırsam 55k dan 45 k ya düşecek alacağım sistem sizinde tavsiylerinizi bekliyorum
kral ben sana atayım bi bak incele ama ben bir sorun görmedim bekleBen Hepsiburada 4060ti almıştım hiç sorun yaşamadım satıcıya dikkat edit alırsanız başınız ağrımaz ama Hepsiburada zaten yardımcı oluyor bu tür konularda
Ben Hepsiburada 4060ti almıştım hiç sorun yaşamadım satıcıya dikkat edit alırsanız başınız ağrımaz ama Hepsiburada zaten yardımcı oluyor bu tür konularda
kral sağol tavsiyen ıcın ama nvidia kullanıyorum ben çünkü after effects olsun nvidia render işlerinde daha iyi amd oyun için evet ama aynı zamanda edit yapacağımO kartı almak yerine böyle bir hazır sistem alman çok daha iyi olur. Birde o kart pahalı. O fiyata 4070 super alınır.
Snerji goose sistemi özelleştirdiğim gibi yapıp bu fanı da alırsan güzel olur.
7800x3d 7900GRE B650M-B 32GB DDR5 RAM 1TB M2 SSD DEEP COOL 700W KASA PSU
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Anladım. Bu fiyata 4070 değil de süper olanı almalısın.kral ben sana atayım bi bak incele ama ben bir sorun görmedim bekle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kral sağol tavsiyen ıcın ama nvidia kullanıyorum ben çünkü after effects olsun nvidia render işlerinde daha iyi amd oyun için evet ama aynı zamanda edit yapacağım
Arkadaşın attığı 4070 Super alman tabi ki mantıklı olur ama ben marka istiyorum dersen satıcı zaten Hepsiburada yani resmi satıcı sorun yaşamazsın alırkenkral ben sana atayım bi bak incele ama ben bir sorun görmedim bekle
Alıntıyı görüntüle
kral sağol tavsiyen ıcın ama nvidia kullanıyorum ben çünkü after effects olsun nvidia render işlerinde daha iyi amd oyun için evet ama aynı zamanda edit yapacağım
hocam 4070 superle 4070 in cok fark yok ben bir kaç videoya baktım ama yanlış bakmışta olabilirim saygı duyarım fikrinedeAnladım. Bu fiyata 4070 değil de süper olanı almalısın.
COLORFUL iGame RTX 4070 SUPER Ultra 12GB 192Bit GDDR6X W-OC-12GB-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Küçümsenmeyecek bir fark mevcut. Msi gaming x diye sakın o modele yönelme. Daha iyisi varken alman saçma olur.hocam 4070 superle 4070 in cok fark yok ben bir kaç videoya baktım ama yanlış bakmışta olabilirim saygı duyarım fikrinede
Aynı fiyata süper varken 4070 almayın ki aradaki fark küçümsenmeyecek bir fark ve o colorful 4070 süper çok hoş bir kart görüntü olarak öneririm.hocam 4070 superle 4070 in cok fark yok ben bir kaç videoya baktım ama yanlış bakmışta olabilirim saygı duyarım fikrinede
tamam kral sağol 4070 super alacağım ozamanKüçümsenmeyecek bir fark mevcut. Msi gaming x diye sakın o modele yönelme. Daha iyisi varken alman saçma olur.
Kullandığın uygulamalarda önemli bu fark.