aman aman dıyecegımız bırsey olmıcak buyuk ıhtımalle ıphone nın kırılma noktalarından bırı olan x gıbı bırsey olmıcakSizce ne değişecek
EvetiOS 18 de mi bugün yayınlanacak
İşte sırf bu yüzden S24 ultra almayı düşünüyorum. Fiyatı iPhone 15 ile aynı ama çok daha iyi geliyor bana. Bide beni en çok cezbeden nokta 7 sene güncelleme garantisi vermeleri. Yani telefon parçalanmazsa bir şey olmazsa 7 sene çok kolay idare ederKameralar dik konumlanacak, 1-2 tane yeni renk gelir zaten yıllardır böyle. Ha ek olarak unutmuşum yana kapasitif tuş gelecek ayarlanabilir.
O da biraz kalas gibi maalesef. Kenar tasarımı çok saçma kullananlar cebindeyken bile batıp rahatsız ettiğini söylüyordu o derece.İşte sırf bu yüzden S24 ultra almayı düşünüyorum. Fiyatı iPhone 15 ile aynı ama çok daha iyi geliyor bana. Bide beni en çok cezbeden nokta 7 sene güncelleme garantisi vermeleri. Yani telefon parçalanmazsa bir şey olmazsa 7 sene çok kolay idare eder
Yok kanka gösterip geri çekeceklerios 18 gelcekmi bugün gerçekten
Evet tasarım konusunda bazı fikir ayrılıkları var kabul ediyorum ama o paraya iPhone alacağıma bu daha mantıklı geliyorO da biraz kalas gibi maalesef. Kenar tasarımı çok saçma kullananlar cebindeyken bile batıp rahatsız ettiğini söylüyordu o derece.
Tanıtsalar bile hayır gelmez ondan.İphone se yi bekliyorum bende sabırsızlıkla