iPhone 16 da ne değişicek (hiçbir şey değişmedi )

Kameralar dik konumlanacak, 1-2 tane yeni renk gelir zaten yıllardır böyle. Ha ek olarak unutmuşum yana kapasitif tuş gelecek ayarlanabilir.
İşte sırf bu yüzden S24 ultra almayı düşünüyorum. Fiyatı iPhone 15 ile aynı ama çok daha iyi geliyor bana. Bide beni en çok cezbeden nokta 7 sene güncelleme garantisi vermeleri. Yani telefon parçalanmazsa bir şey olmazsa 7 sene çok kolay idare eder

İşte sırf bu yüzden S24 ultra almayı düşünüyorum. Fiyatı iPhone 15 ile aynı ama çok daha iyi geliyor bana. Bide beni en çok cezbeden nokta 7 sene güncelleme garantisi vermeleri. Yani telefon parçalanmazsa bir şey olmazsa 7 sene çok kolay idare eder
O da biraz kalas gibi maalesef. Kenar tasarımı çok saçma kullananlar cebindeyken bile batıp rahatsız ettiğini söylüyordu o derece.

O da biraz kalas gibi maalesef. Kenar tasarımı çok saçma kullananlar cebindeyken bile batıp rahatsız ettiğini söylüyordu o derece.
Evet tasarım konusunda bazı fikir ayrılıkları var kabul ediyorum 😂 ama o paraya iPhone alacağıma bu daha mantıklı geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,098
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri