Iphone 17 mi iphone 16 pro mu?

Apple Ceo’su Tim Cook, İsrail’deki yıkıcı saldırılardan dolayı derin üzüntü duyduğunu ve İsrail’deki yerleşimcilerin (işgalcilerin) yanında olduğunu açıkladı. Elon Musk’un Demir Kılıçlar Operasyonu sırasındaki destek açıklamasının ardından Meta (Facebook) CEO’su ve kurucusu Mark Zuckerberg ve Google CEO’su Sundar Pichai 16 ekim 2023’de İsrail’e desteklerini açıkladı.
ee napalım

Bu fiyatların altında çıkacaktır bence satış olarak
70k olsa bile çok ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone için ufak bir hesap yapalım
iphone 16 : us fiyatı 800 dolar türkiye fiyatı 1461 dolar yani 1.82 katına satılıyor, tanımadığım bir tane satıcı 55kdan satıyormuş onu hesaplasak bile 1340 dolar yani 1,67 katı
samsung s25: us fiyatı 800 dolar türkiye fiyatı 1032 dolar yani 1.27 katına satılıyor

iphone almamak için daha büyük bir neden olamaz

iphone 16 pro max için bu oran 1.72 çıkıyor
s25 ultra için bu oran 1.17

Son düzenleme:
Apple Ceo’su Tim Cook, İsrail’deki yıkıcı saldırılardan dolayı derin üzüntü duyduğunu ve İsrail’deki yerleşimcilerin (işgalcilerin) yanında olduğunu açıkladı. Elon Musk’un Demir Kılıçlar Operasyonu sırasındaki destek açıklamasının ardından Meta (Facebook) CEO’su ve kurucusu Mark Zuckerberg ve Google CEO’su Sundar Pichai 16 ekim 2023’de İsrail’e desteklerini açıkladı.
Sen de bizlere "türko" Diyordun?

Güncel olan her zaman 1 adım öndedir. Fiyatına bağlı yine de

Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum iphone 16 pro ve iphone 17 arasında kaldım.
iphone 17nin ön kamerası 24 mp olacakmış, bataryası biraz daha iyi olur, işlemci bir tık iyi olabilir sizce ne yapmalıyım?
iphone 17nin fiyatları da artabilir.
16 pro

70k olsa bile çok ki

iphone için ufak bir hesap yapalım
iphone 16 : us fiyatı 800 dolar türkiye fiyatı 1461 dolar yani 1.82 katına satılıyor, tanımadığım bir tane satıcı 55kdan satıyormuş onu hesaplasak bile 1340 dolar yani 1,67 katı
samsung s25: us fiyatı 800 dolar türkiye fiyatı 1032 dolar yani 1.27 katına satılıyor

iphone almamak için daha büyük bir neden olamaz

iphone 16 pro max için bu oran 1.72 çıkıyor
s25 ultra için bu oran 1.17
Öylede bende s25 arasında kaldım şuan 17 bekliyorum duruma göre 16 alıcam gibi, düz kullanıcıyım ekstra özelliklere ihtiyacım yok arada fotoğraf sosyal medya bunun içinde iphone daha mantıklı, yine yazılımsal olarak bence androidden daha güvenilir. İphone 8 kullandım sonra 12 mini geçtim çıktığı gibi şuanda da kullanıyorum donma kasma vs hiçbirşey yok sadece pil sorun o da sosyal medya 1-2 saati geçmeze bir günü yine çıkarıyor bana. 2. el olarakta satmak istediğimde döneminde çıkan Samsungun s serisinden daha fazla değere satılıyor yani yeni telefon alırkende daha az ödüyorsun mantıken

Öylede bende s25 arasında kaldım şuan 17 bekliyorum duruma göre 16 alıcam gibi, düz kullanıcıyım ekstra özelliklere ihtiyacım yok arada fotoğraf sosyal medya bunun içinde iphone daha mantıklı, yine yazılımsal olarak bence androidden daha güvenilir. İphone 8 kullandım sonra 12 mini geçtim çıktığı gibi şuanda da kullanıyorum donma kasma vs hiçbirşey yok sadece pil sorun o da sosyal medya 1-2 saati geçmeze bir günü yine çıkarıyor bana. 2. el olarakta satmak istediğimde döneminde çıkan Samsungun s serisinden daha fazla değere satılıyor yani yeni telefon alırkende daha az ödüyorsun mantıken
ben de düz kullanıcıyım arayüz özellikleri dediğim özellikler ,hayatını kolaylaştırıyor sadece ama kolay olmasını istemiyorsan iphone almalısın seçim sende ve kasmıyor dediğin telefonlar 60 hz olduğu için aldığı anda kasmış oluyor sadece sen fark etmiyorsun

Arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum iphone 16 pro ve iphone 17 arasında kaldım.
iphone 17nin ön kamerası 24 mp olacakmış, bataryası biraz daha iyi olur, işlemci bir tık iyi olabilir sizce ne yapmalıyım?
16 pro tabii ki hocam

Merhabalar benim ilk iphone um olacak ama ne alacağımı bilmiyorum 16 pro max 17, 17 pro hangisini almalıyım surekli telefon değiştiren biri değilim kendime aldığım ilk telefon olacak en dandik telefonlari bile 5,6 yil kullandim o yüzden 1 kere alacam uzun ömürlü sağlam olması benim için çok önemli yorumlarınız neler merak ediyorum

Bende 14 Pro Max 128GB satıp almak istiyorum, batarya sağlığı 80. Sizce ikinci el ne kadara gider bu cihaz? Takas bedeli en yüksek 47k veriyorlar ve bence az geliyor. Yorumlarınızı rica ediyorum.

iphone türkiyede alınacak son telefon

Bende 14 Pro Max 128GB satıp almak istiyorum, batarya sağlığı 80. Sizce ikinci el ne kadara gider bu cihaz? Takas bedeli en yüksek 47k veriyorlar ve bence az geliyor. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Hocam büyük ihtimal 47 + 3 k da takas A ekstra ödeyecek yani 50 ye de telefoncu almaz ama 2. El satmaya kalkarsan o civara alırlar diye düşünüyorum ve bence düz 17 almak yerine 16 pro 256gb almak daha iyi telefoto (zoom en azından daha iyi olur ve yani ne kadar kılıfla kullanılsa bile aliminyum diğer yandan titanyum var )

Geri