ne zaman gelecek kampanya bir bilgin var mı dostum?bajaj modelıne bı kampanya gelecekmıs bı arkadas demıstı rs 200 yada ns 200 belkı yenı baslıyorsanız ns125 tvs raider 125
maalesef bilmiyorumne zaman gelecek kampanya bir bilgin var mı dostum?
scooter, naked, sport hepsi olur hocam fiyat/performans olarak en mantıklısı hangisi olursa onu alma planım var. Ama şuanda scooter var bende o yüzden naked veya sport tercihimdir. Teşekkürler şimdidenNasıl bir motor arıyorsun hocam? Ona göre öneri yapayım.
Taksit miktarını düşürmek için önden bi 60k vs verebileckesen Honda al derim.ne zaman gelecek kampanya bir bilgin var mı dostum?
bajaj öneren çok oldu çin almaktansa daha iyidir diye kullanandan duymak daha sağlıklı olur bajaj hakkında. Honda CL250 nasil bir fikrin var mı? Önden belli miktar ödersem 12 ay taksitle sanırsam aylık 10-15 civarına getirebiliyorum taksit ücretini. %0 faiz varmış birde kampanya.Taksit miktarını düşürmek için önden bi 60k vs verebileckesen Honda al derim.
Bajajım var ama şu an olsa honda alırdım 12 ay kredi kartı taksitiyle
hocam hondada 50 bin nakit gerisi taksit kampanyası vardı istersen pcx alabilirsinSelamlar, aylık max 10-15 civarı ödeyeceğim 12 ay taksitli bir motorsiklet arıyorum kendime. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler iyi forumlar.
Alabiliyorsanız honda cl250yi hiç kaçırmayın derimbajaj öneren çok oldu çin almaktansa daha iyidir diye kullanandan duymak daha sağlıklı olur bajaj hakkında. Honda CL250 nasil bir fikrin var mı? Önden belli miktar ödersem 12 ay taksitle sanırsam aylık 10-15 civarına getirebiliyorum taksit ücretini. %0 faiz varmış birde kampanya.
pcx güzel motor aslında ama herkesin altında pcx var artık görmekte binmekte istemiyorum CL250 hakkında fikrin nedir?hocam hondada 50 bin nakit gerisi taksit kampanyası vardı istersen pcx alabilirsin
Bende öyle düşünüyorum fakat çok fazla teknik bilgi sahibi değilim. Görüntüsünü beğendim ve markada honda olunca olabileceğini düşünüyorum başımı ağrıtmaz demi ilerleyen zamanlarda? Ayrıca piyasası nasil satması kolay olur mu?Alabiliyorsanız honda cl250yi hiç kaçırmayın derim