Değiştirmeli miydim.bu paraya ddr4 almanız bence. saçma
Yinede götürür uzun sürebu paraya ddr4 almanız bence. saçma
H.o. aga da ddr5 al bence.Herkese selamlar bu sistemi aldım sizce nasıl genellikle valorant ve fivem tarzı oyunlar oynuyorum
İleride değiştirsem nasıl olur şimdilik işimi görür mü, fps bakımından valorantta tahmini kaç fps alabilirim hocam saygılar sevgilerr5 7500f'e denk sayılabilecek işlemci. ddr5 alsan da bu paraya gelir, bence aldıysan dursun.
valorantı +400 fps rahat oynatır diye düşünüyorum. o kadar kötü değil, 3 yıl götürür.İleride değiştirsem nasıl olur şimdilik işimi görür mü, fps bakımından valorantta tahmini kaç fps alabilirim hocam saygılar sevgiler
Sağolun hocam sonrasında hangi parçaya değişmeliyimvalorantı +400 fps rahat oynatır diye düşünüyorum. o kadar kötü değil, 3 yıl götürür.
Nasıl yani hocam ilk defa masaüstüne sisteme geçiş yapıyorum da bilmiyorum o yüzden tavsiye üzerine alıyorumİşlemcinin önbelleği 100mb valorantta sağlam fps alırsın.
hocam bu haliyle bir şey değiştirmeye gerek yok bence.Sağolun hocam sonrasında hangi parçaya değişmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani hocam ilk defa masaüstüne sisteme geçiş yapıyorum da bilmiyorum o yüzden tavsiye üzerine alıyorum