Neler Yeni

Kırılmayan hikayeli oyun listesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Erdem Taha GEDİK
Benim sorduğum sorunun cevabı bu değil. Ben bu konunun nasıl bir fayda sağladığını anlamadım. Adam NFS: Unbound oynamak istiyorsa ve korsan indirmek istiyorsa gider bakar internetten, korsan indiremeyeceğini anladığında da Steam'den ekler istek listesine ve indirime girince alır. Senin buraya oyunları liste liste yazmanın durumu kötü kişilere ne faydası var onu anlat bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca NFS Carbon'dan itibaren NFS serisinde etkili hikayeye sahip bir oyun yok. Hele NFS 2016 ve Unbound gibi oyunlarda hikayenin h'si yok. Hikayeli oyunlar başlığı altında bu oyunları önermen abes kaçmış biraz.
Hocam bilmiyorum biliyormusun kırılan oyunların %99 u offline ve singleplayer oluyor yani hikayeli need for speed de sonuçta hikayeli bir oyun ve farkındaysanız sadece need for speed yazmamışım aklımda kalan kırılmamış oyunları yazdım neye bu kadar takılıyorsunuz ve neyi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam bilmiyorum biliyormusun kırılan oyunların %99 u offline ve singleplayer oluyor yani hikayeli need for speed de sonuçta hikayeli bir oyun ve farkındaysanız sadece need for speed yazmamışım aklımda kalan kırılmamış oyunları yazdım neye bu kadar takılıyorsunuz ve neyi bu kadar zorluyorsunuz anlamıyorum
Soruma cevabın yok anladığım kadarıyla.

Top Bottom