Neler Yeni

Yardım 16 promu 16 pro maxmi

zorlu123123

80+ Bronze
arkadaşlar selam iphone 8 plustan yeni telefona geçmeyi düşünüyorum arada kaldım

ellerim uzun ve büyük ona rağmen 8 plus tek elle kullanırken alt üst köşelerdeki yerlere tıklarken çok zorlanıyorum metroda ya da günlük kullanımda çok sık düşürüyordum ortalamanın üstünde el büyüklüğüm olmasına rağmen

16 pro 128 lik düşünüyorum foto video çok çekinmem kendimi bile 1 resmim var telefonumda iş güç ss leri klasik depo alanı olarak bana gereksiz kaçar diye düşük seçiyorum genelde
83 bin pro max ise 99 dan başlıyor sanırsam

düz mantık 83 veren 16 daha verir en iyisini alabilir sizce değermi pek vermek istemem 100 bin bir telefona ama aradaki farkta zatten uçurum değil

pro biraz daha büyük önceki neillere sizce pro benim için mantıklımı yoksa 16 bin farka değermi max almak

teşekkürler şimdiden ilgilenenlere

brutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
berat
Ben büyük telefon sevmediğim için pro aldım resmen ne çile çekmişim. Pro öneriyorum.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
arkadaşlar selam iphone 8 plustan yeni telefona geçmeyi düşünüyorum arada kaldım

ellerim uzun ve büyük ona rağmen 8 plus tek elle kullanırken alt üst köşelerdeki yerlere tıklarken çok zorlanıyorum metroda ya da günlük kullanımda çok sık düşürüyordum ortalamanın üstünde el büyüklüğüm olmasına rağmen

16 pro 128 lik düşünüyorum foto video çok çekinmem kendimi bile 1 resmim var telefonumda iş güç ss leri klasik depo alanı olarak bana gereksiz kaçar diye düşük seçiyorum genelde
83 bin pro max ise 99 dan başlıyor sanırsam

düz mantık 83 veren 16 daha verir en iyisini alabilir sizce değermi pek vermek istemem 100 bin bir telefona ama aradaki farkta zatten uçurum değil

pro biraz daha büyük önceki neillere sizce pro benim için mantıklımı yoksa 16 bin farka değermi max almak

teşekkürler şimdiden ilgilenenlere
afyona 100k değil 70k bile verilmez bence 3-4 yıla ömrü tükenen bir telefona 100k vermek bayağı saçma benim görüşüm afyon tercih etmemeniz

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Mehmet B
Hocam bu para meselesinden daha çok sizin ne istediginizdir.
şahsen ben pro modeli tercih ederdim
şuan iphonelerin pil süreleri gayet tatmin edici eger büyük ekran istemiyorsanız pro alın

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Bende büyük ekran sevdiğimden Pro Max tercih ederdim. Sana kalmış bir durum yani. İsteğine bağlı.

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende büyük ekran sevdiğimden Pro Max tercih ederdim. Sana kalmış bir durum yani. İsteğine bağlı.
iphone 8 plus ile 16 pro yu karşılaştırsak 8 de çok çentik alanı var ölü alan olarak tam ölçülerini bulamadım aşagı yukarı 8 plus kasasına yakınmı pro toplam ekran alanı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
AVM'lere geldiği zaman ikisini de al eline bak. Muhtemelen Pro Max dev gibi geleceği için alışman zor olur.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
afyona 100k değil 70k bile verilmez bence 3-4 yıla ömrü tükenen bir telefona 100k vermek bayağı saçma benim görüşüm afyon tercih etmemeniz
1726243538475.png

Bence gayet edilir tadı güzel

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
iphone 8 plus ile 16 pro yu karşılaştırsak 8 de çok çentik alanı var ölü alan olarak tam ölçülerini bulamadım aşagı yukarı 8 plus kasasına yakınmı pro toplam ekran alanı

Arkadaşın dediği gibi mağazalara gidip karşılaştır gelince. En net cevabı böyle alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,758
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom