Kendi sorularıma cevaben:Ürünün kurulumunu şimdi yaptım. Sistemi kurmadan önce aldığım için şimdilik TV olarak kullanıyorum -ki harika-
Işıklarının yerini bulamadım önde ışıkların yanması lazım onu kurcalayacağım.
Bir de kurulumda şu şekilde bir parça arttı, montaj şemasında da bu parçayı göremedim. Neden bu parça kutudaydı?
Alıntıyı görüntüle
Qled de nerden çıktıÜrünü satın alıp kargosunu teslim alan arkadaşlar memnun musunuz? Ürünü bende bekliyorum. HDR600 Ve Qled teknolojisinin nasıl olacağını merak ediyorum.
AlırsınKendi sorularıma cevaben:
Işıklar core lighting özelliğinden açılıyor ayarlardan. Monitörün yanında resmen hem akıllı TV hem de Philips hue almışım gibo oldu.
@muratgullu hocamın da dediği gibi duvar aparatı imiş o parça.
Tek sorunum kutudan display port çıktı ve benim laptoplarda HDMI var. Dönüştürücü ile 240 hz alabilir miyim?
Qled de nerden çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alırsın
Va panel buSamsung’un sitesinde özellik kısmında olduğu yazıyor, epey sitesinde de öyle yazıyor ama bilemedim. Olmasa da olur sorun yok zaten.
- Kuantum Noktalı Renk Evet
Qled televizyonlar da öyle değil mi?Va panel bu
İkisini de iade ettim koş al. Hatta iki tane de arkadaş almıştı o da iade etti.ya bende almak istedim neden bitirdiniz adam 2 tane almış sanki atomu parçalayacak çok merak ettim monitörü tam da ihtiyacım vardı moralim bozuldu
Kırk yılda bir olur. Sana denk gelmişÜrünü ilk gün aldık ama kullanamıyoruz, şanssızlık. Yanlış monitör gönderdiler, gönderdikleri monitör de çok kötü . Stoğun gelmesini bekleyecekmişim değişiklik için
Niye iade ettiniz hocam, ürün çok iyi.İkisini de iade ettim koş al. Hatta iki tane de arkadaş almıştı o da iade etti.
valla ben 11.805 TL vatandan almamak için zor tutuyorum kendimi 9k böyle bir monitör bulunmaz nimetmiş ya yetişemedim bende alacaktımNiye iade ettiniz hocam, ürün çok iyi.