Oyunlarda fps drop yiyorum diyerek yardım istenmez. Sen detay vermezsen biz sana nasıl yardımcı olalım? Hangi oyunlarda hangi çözünürlükte kaç fps alıyorsun? Sıcaklık değerlerin nasıl? Fps drop yerken kaç fpslere düşüyor? RAM'lerin ne? Ayrıca konuyu yanlış kategoriye açmışsın. PC Teknik Sorunlar'a açman daha uygun olurdu.
valorantta 600 700 fps alıyorum ama fareyi çevirince fps im 30 50 lere iniyor sıcaklık değerlerim normal ramim 32 gbOyunlarda fps drop yiyorum diyerek yardım istenmez. Sen detay vermezsen biz sana nasıl yardımcı olalım? Hangi oyunlarda hangi çözünürlükte kaç fps alıyorsun? Sıcaklık değerlerin nasıl? Fps drop yerken kaç fpslere düşüyor? RAM'lerin ne? Ayrıca konuyu yanlış kategoriye açmışsın. PC Teknik Sorunlar'a açman daha uygun olurdu.
1080p çözünürlükte oynuyorsan işlemcç darboğaza uğruyor olabilir. FPS'i monitörünün yenileme hızına sabitle. Mümkünse 1080p'de oynama.valorantta 600 700 fps alıyorum ama fareyi çevirince fps im 30 50 lere iniyor sıcaklık değerlerim normal ramim 32 gb
ya benim salaklığımmış ben 4000 hz almışım fareyi o yüzden halletim teşekürlker1080p çözünürlükte oynuyorsan işlemcç darboğaza uğruyor olabilir. FPS'i monitörünün yenileme hızına sabitle. Mümkünse 1080p'de oynama.
Dediğin sistemde 4000hzde takılması normal değil 7500f+2060super ile 8000hz rahat kullanabiliyorum.ya benim salaklığımmış ben 4000 hz almışım fareyi o yüzden halletim teşekürlker
aynı sorun bende de var yaBenim rtx 4080 super ekran kartı ve işlemcisi ryzen 7 7800x3d li bir bilgisayarım var oyunlarda nedense fps drop yiyorum