Neler Yeni

Bakan kıza nasıl yanaşılır?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Gittiğim dershanede bir kız var aşırı güzel 1 haftadır geçerken falan hep bakıyor bugünde bayağı bayağı bakıp kesiyordu sanki bir şey söyleyecekmiş gibi, ben ise öyle es geçip gidiyorum ara ara uzaktan bakıyordum.

Bu kızla nasıl sohbet başlatabilirim? Aşırı asosyal öz güvensiz biriyim ama giyimim kendime göre iyi giyim kuşam kokuya dikkat çekmeye özen gösteririm para pul araba falan da var ağzım çok laf yapmıyor.
Giyimim olarak çoğu zaman esmer tenime beyaz kombinler yaparım beyaz kot ceket beyaz kot pantolon küpe+kolye

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben şuanki sevgilim ile dershanede tanıştım. Başta ilişkisi vardı falan karışık olaylar vardı sonra aynı ortamda samimileştik ben de baya işi yürüttüm.
Eğer cidden ihtiyacın varsa özelden ulaş elimden geldiğince öneride bulunayım.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şuanki sevgilim ile dershanede tanıştım. Başta ilişkisi vardı falan karışık olaylar vardı sonra aynı ortamda samimileştik ben de baya işi yürüttüm.
Eğer cidden ihtiyacın varsa özelden ulaş elimden geldiğince öneride bulunayım.
hocam valla çok ciddiyim çok güzel bir kız içim gidiyor, özelden yazdım.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selam tanışalım mı ben gtx 1060 (!)
Şaka bir yana bu arkalar forumda hep bu tarz konular açılıyor
Önceden hiç muhattap oldunuz mu? Dershanede aynı sınıfta mısınız?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam tanışalım mı ben gtx 1060 (!)
Şaka bir yana bu arkalar forumda hep bu tarz konular açılıyor
Önceden hiç muhattap oldunuz mu? Dershanede aynı sınıfta mısınız?
Aynı sınıftayız hiç muhattap olmadım sadece dikkatimi çeken kız hep bakıp duruyor sanki bir şey söyleyecek gibi ama ben hiç yanaşmadım özgüvensizlik+asosyallikten

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
yiğit karaca
Gittiğim dershanede bir kız var aşırı güzel 1 haftadır geçerken falan hep bakıyor bugünde bayağı bayağı bakıp kesiyordu sanki bir şey söyleyecekmiş gibi, ben ise öyle es geçip gidiyorum ara ara uzaktan bakıyordum.

Bu kızla nasıl sohbet başlatabilirim? Aşırı asosyal öz güvensiz biriyim ama giyimim kendime göre iyi giyim kuşam kokuya dikkat çekmeye özen gösteririm para pul araba falan da var ağzım çok laf yapmıyor.
Giyimim olarak çoğu zaman esmer tenime beyaz kombinler yaparım beyaz kot ceket beyaz kot pantolon küpe+kolye
İnstası falan yok mu bu kızın hocam yüz yüze konuşamıyorsan sanaldan konuşmaya çalış

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ahmet Yıldırım
Kız ne bakanı?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre

herseyıde bızmı soyleyelım ya ızle yasın prof hocamızı gerısı kolay

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz

Valla kardeşim ben anlamadım gitti iş yerinde yeni tanıştığımız bir kız var bazen tam tamam olmayacak boş ver diyip yoluma gidecekken bir hareket yapıyor bütün yol iptal oluyor sonra ben yapayım diyorum bir hareket olmuyor samimiyet yetmiyor garip şeyler.
kısacası anlayamazsın içinden geldiği gibi davran derim ilerlet öyle.

Top Bottom