Linkini bulabilirseniz atar mısınızHocam ben detaylı karşılatrıma videosuna denk gelmiştim 4070s lerde en mantıklı Asus Dual 4070s evo modeli farkla. Bütçeden yana sıkıntı yoksa
Hangi videoymuş o söylede izlemeyelim bizHocam ben detaylı karşılaştırma videosuna denk gelmiştim 4070s lerde en mantıklı Asus Dual 4070s evo modeli farkla. Bütçeden yana sıkıntı yoksa
Hocam en iyisi demek neye göre en iyisi performans olarak mı yoksa genel mi ?Bütçeden yok diye bir şey olamaz o zaman RTX 4090 Asus rog al geç
Rtx 4070 superler arasında en iyisi Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır ama rtx 4070 ti super fiyatında olduğunu unutmamak lazım. Onla neredeyse aynı fiyata Asus tuf da var
ikinci elde bütün süperler max 25K rog tuf aorus fark etmiyor ben o anlamda bütçeden sıkınt yok dedim bütçeden yana sıkıntı yok diyince aklına ilk 4090 rog mu geliyorBütçeden yok diye bir şey olamaz o zaman RTX 4090 Asus rog al geç
Rtx 4070 superler arasında en iyisi Gigabyte RTX 4070 SUPER Aorus Master kartıdır ama rtx 4070 ti super fiyatında olduğunu unutmamak lazım. Onla neredeyse aynı fiyata Asus tuf da var
Bana f/p değil en iyi soğutma malzeme kalitesi vs lazım zaten alacağım Cihazlar yılını doldurmamış 5-6 aylık cihazlar olucakgalax ve palit modellerı fp
Dostum bütçeden yana bi sıkıntın yoksa asus dual evo al çünkü ısı performanları iyi seviyedebana soğutma performanslarının olduğu bir liste veya şunun soğutması daha iyi malzeme kalitesi daha iyi dediğiniz bir modeli varmı mesela
4070s Tuf gibi
Bütçeden yana problem yok ikinci el alacağımız
pc hocası 4060 tı vıdeosunda asusa en yakın modellerden dostumBana f/p değil en iyi soğutma malzeme kalitesi vs lazım zaten alacağım Cihazlar yılını doldurmamış 5-6 aylık cihazlar olucak