Neler Yeni

Pusat Rapid Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
Yada rampage dandik ama emektar membran klavyemi kullanmaya devam mı etsem zaten mekanik gibi artık ses çıkarıyor xmcbbxbcbbx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka Maka bir yana da cidden membran klavyem hala emektarlığını koruyor kaç defa yumruk attım vurdum ordan oraya hala çatlamış olmasına rağmen çalışıyor ve mekanik klavye gibi ses çıkarıyor 😆😆😆

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Arnold Ciwardagexer
2 yıl Pusat K3 Pro kullandım, ilk sene 2 kere değişim yapıldı. 1 sene kullandım sattım kurtuldum. Monster alınmaz pişmanlıktır.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
O para monster klavyeye asla verilmez. Animate alabiliyorsan al
Animate ve razer blackwidow v4 pro arasında kaldım açıkçası ikiside 8 k mhz animate in tepkime süresi elbette daha iyi 0.125 ms diğeri sanırım 1 ms ne alsam bilemedim green switch seviyorum güzel oluyor

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Musa Topçu

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
O para monster klavyeye asla verilmez. Animate alabiliyorsan al
Sizin ilk otomobili Türk'ler üretseydi ve satmaya çalışsaydı,bu makinenin yakıtına o para asla verilmez,para yetişmez diye beygirlere binmeye devam eden zihniyetsiniz.Siz yıllar önce olduğu gibi yıllar sonra da aynısınız.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Musa Topçu
Sizin ilk otomobili Türk'ler üretseydi ve satmaya çalışsaydı,bu makinenin yakıtına o para asla verilmez,para yetişmez diye beygirlere binmeye devam eden zihniyetsiniz.Siz yıllar önce olduğu gibi yıllar sonra da aynısınız.
kendini kandırmaya hiç gerek yok 3kya asus rog ajaz e-yooso vs. varken monster a o para verilmez

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Musa Topçu
Kullandım ama yetersiz bir klavye bence
yani yetersiz olabilir ama benim gibi full klavye arayanlar için bu fiyatlarda pek seçenek kalmıyor ama monster yerine net tercih edilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Burak
yani yetersiz olabilir ama benim gibi full klavye arayanlar için bu fiyatlarda pek seçenek kalmıyor ama monster yerine net tercih edilir
Bende arıyorum apex 7 pusat Asus rog Strix Flare 2 Animate razer blackwidow v4 pro arasında kaldım ne alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca scope 2 rx sanırım dediğin onuda kullandım

Top Bottom